waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Geslaagd ilionx en QNH Privacy kenniscafé

Privacy is een hot item, dat een hoop vragen oproept bij onze klanten, maar ook bij onze medewerkers.

Reden genoeg voor ons Privacy-team om een interne sessie te organiseren. En wel op woensdag 17 oktober.

De avond was laagdrempelig van opzet. De avond startte met een hapje eten en een inspirerende klantcase (door Ruud de Ridder). Ook werd iedereen weer even bijgepraat over wat ilionx/QNH op het gebied van privacy bij klanten heeft gedaan en doet.

Net als in een gewoon café werd er vervolgens in groepjes gepraat over verschillende thema’s. De deelnemers konden gewoon aanschuiven bij de discussies die men interessant vond. In drie rondes van een half uur, was er bij elk thema de gelegenheid om vragen te stellen, kennis te delen en te luisteren naar wat collega’s te vertellen hadden.

Er waren zo’n 25 mensen aanwezig en de sfeer was levendig. Men heeft flink wat ervaring uitgewisseld. Zo discussieerden ontwikkelaars met hackers en security-specialisten over de techniek, maar ook met deskundigen op het gebied van organisatieverandering. Het door ons ontwikkelde spel Get’it (waarin klanten worden uitgedaagd om in de huid van hackers en verdedigers te kruipen) sprak de deelnemers erg aan. De volgende bijeenkomst wordt daarom ongetwijfeld een serieuze spelavond!

Link gekopieërd