waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Gemeente Zaanstad gunt beheer en ontwikkeling Betty Blocks applicaties aan ilionx

Betty Blocks

Recent hebben de Gemeente Zaanstad en ilionx de overeenkomst getekend voor het beheer en verder ontwikkelen van verschillende applicaties op maat met het No-Code platform Betty Blocks.

De gemeente Zaanstad staat vooral bekend om de Zaanse Schans, haar industriële verleden en haar imposante stadhuis. Niet alleen deze kenmerken zorgen ervoor dat de gemeente opvalt, ook haar applicaties zijn anders dan anders. Maar dat is een wat onbekender verhaal. Samen met ilionx heeft de Gemeente Zaanstad zes applicaties gerealiseerd die het leven van haar inwoners én ambtenaren makkelijker maken. Van projecten voor de WMO tot persoonsgebonden budgetten en de jeugdzorg: de gemeente Zaanstad is koploper in IT. Dit komt dus mede door het gebruik van het Low-code platform Betty Blocks. Mooi meegenomen: de gemeente bespaarde door deze innovaties zo’n 2,4 miljoen euro in vier jaar tijd.

Europese aanbesteding

Door middel van een Europese aanbesteding heeft de Gemeente Zaanstad uitvraag gedaan naar een partner voor applicatieontwikkeling en beheer. Het Rapid Application Development team van ilionx heeft op basis van kwaliteit en prijs de aanbesteding gegund gekregen en zal voor een langere periode de gemeente ondersteunen in het beheer van de SAAS-applicaties gemaakt met Betty Blocks.

Betty Blocks

Link gekopieërd