waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

E-book: De toekomst is hybride

LMS365 | E-book 'De toekomst is hybride'

De impact van COVID-19 op de manier van werken is een veelbesproken onderwerp.

Zo ook door ons over het onboarden van nieuwe medewerkers in deze bijzondere tijd. De aanpassingen aan werkwijzen zijn ontstaan uit noodzaak, maar worden inmiddels ook belicht vanuit kansen. Deze kansen liggen op een breed spectrum. Denk aan iets simpels als minder reistijd, maar ook aan de hogere productiviteit en mogelijkheden tot deep work. Maar hoe blijf je innoveren als alle medewerkers thuiswerken op hun eigen eilandje? En hoe faciliteer je kennisuitwisseling en -verbreding?

Kennisuitwisseling in een hybride organisatie

De ontwikkeling van kennis blijft een relevant thema voor organisaties. Voor de coronapandemie gebeurde dit veelal offline en klassikaal. Tegenwoordig gebeurt dit allemaal online. Wanneer we de pandemie achter ons laten, kunnen we bewust de juiste middelen inzetten voor specifieke leerdoelen. Zo gaan we waarschijnlijk naar een combinatie van offline samenkomsten en online trainingen, afhankelijk van wat op dat moment voor dat onderwerp de juiste keuze is. Kortom, een hybride werkmodel.

Digitaal leermanagementsysteem

Bij ilionx maken we al enige tijd gebruik van een zogenaamd digitaal leermanagementsysteem, waarmee het beste uit deze twee werelden wordt gehaald. Dit digitale platform is bij uitstek geschikt om bij de uitval van fysieke bijeenkomsten medewerkers alsnog van bedrijfsspecifieke informatie te voorzien. Ook dat is leren.

Onze kennis over hybride werken hebben we gebundeld in een e-book. Hierin delen we, in samenwerking met onze partner LMS365, acht tips voor de creatie van een solide, gemengde werkomgeving. Ben je nieuwsgierig geworden hoe een hybride toekomst eruit kan zien voor jouw organisatie? Download dan hiernaast het e-book.

Link gekopieërd