Duitsland net te sterk voor de Oranje volleybaldames

Maandag 4 januari 2016

De eerste wedstrijd zit erop voor het Nederlands dames volleybalteam tijdens het Olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Ankara. De selectie van bondscoach Giovanni Guidetti opende het OKT-toernooi met een spannende wedstrijd tegen Duitsland waarbij de Nederlandse volleybalvrouwen de winst net niet konden pakken. Duitsland was met 3-2 te sterk (28-26, 22-25, 22-25, 25-20, 11-15).

ilionx, als nieuwe hoofdsponsor van de Oranje dames en partner van de Nederlandse Volleybalbond, volgden deze wedstrijd vanaf het puntje van de stoel. Voor de wedstrijden tegen Turkije en Kroatië zit een afvaardiging met volle vertrouwen op de tribune. Woensdag 6 januari om 18.30 uur speelt de selectie tegen gastland Turkije en op donderdag om 15.30 uur gaan ze de strijd aan met Kroatië voor plaatsing voor de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro. Via de NOS zijn de wedstrijden live op internet, radio en tv te volgen.

“Wij zijn natuurlijk erg trots om het team in het ilionx-tenue te zien spelen”, aldus Wiebe de Boer, algemeen directeur van ilionx. “Het team zette door tot het laatste punt. De passie en daadkracht die de dames laten zien voor het volleybal, past bij de passie en daadkracht die wij hebben om organisaties succesvoller maken met behulp van ICT.”

Meer nieuws
Onze partners
Nieuws

Lekker leuk koken – voor iedereen

Niet iedereen is een geboren top chef. En voor mensen met een verstandelijke beperking is het soms...

Blog

Succesvol concurreren met startups: het kan wel

Je kunt tegenwoordig haast geen blog of artikel in de media meer lezen over technologie zonder dat de term...

Twitter

@: Lekker leuk koken voor iedereen! Met en werkt ilionx aan het platform: Lekker Leuk Koken…