waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Deze maatregelen neemt ilionx (voorheen ICTZ) vanwege het coronavirus

coronavirus

Als klant van ilionx (voorheen ICTZ) vertrouw je op ons om jou te ontzorgen bij je zorg-ICT.

Zeker nu de wereld te maken heeft met het coronavirus (COVID-19), realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij jouw vertrouwde ICT partner zijn. Je moet je juist nu kunnen focussen op de kerntaak: het leveren van uitstekende patiëntenzorg.

In verband met de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft ilionx (voorheen ICTZ) voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van onze collega’s en klanten te beschermen. Deze stappen hebben wij genomen om te zorgen voor veiligheid en hygiëne, en om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen:

  • ilionx (voorheen ICTZ)-consultants die bij zorginstellingen op een opdracht zijn gepland voeren die uit conform het protocol van de klant. De ilionx (voorheen ICTZ)-consultants zijn op dit moment allemaal werkzaam voor één klant. Zij werken daarnaast thuis en komen tot 2 april niet op kantoor.
  • Onze afdeling Klantondersteuning is verdeeld over verschillende teams die afwisselend op kantoor en thuis werken.
  • De afdelingen Systeembeheer en Technisch Consultancy werken thuis. De ilionx (voorheen ICTZ) managers/coördinatoren van deze teams stemmen een concrete werkwijze af om dit in te vullen zonder productiviteitsverlies.
  • De overige teams van ilionx (voorheen ICTZ) werken zoveel mogelijk thuis. Heb je een afspraak met een van onze collega’s gepland staan komende weken? Per afspraak wordt beoordeeld of deze doorgang zal vinden.
  • ilionx (voorheen ICTZ) adviseert de medewerkers om afspraken op locatie zo veel mogelijk remote uit te voeren, of in een bezetting van minder dan 10 personen met alle hygiënevoorwaarden in acht nemend.

Je kunt erop rekenen dat ilionx (voorheen ICTZ) er alles aan doet om jou ook in deze tijd te ontzorgen bij je zorg-ICT. Heb je ondersteuning nodig omdat er op dit moment extra medewerkers uitvallen ten gevolge van het coronavirus? Aarzel niet om een beroep op ons te doen.

Link gekopieërd