waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

De Forensische Zorgspecialisten kiest voor Healthcare Information Platform van ilionx (voorheen ICTZ)

De Forensische Zorgspecialisten (DFZS) gaat het huidige ChipSoft EZIS 5.2 vervangen voor HiX 6.1.

Om te kunnen vertrouwen op een snel, stabiel en veilig systeem en ontzorgd te worden als het gaat om het technisch beheer, heeft DFZS gekozen voor het Healthcare Information Platform (HIP) van ilionx (voorheen ICTZ). Op 12 maart tekenden beide partijen voor een intensieve samenwerking voor een periode van ten minste 5 jaar.

Healthcare Information Platform

Het HIP is een compleet platform dat álles bevat wat nodig is om HiX optimaal te laten functioneren en up-to-date te houden. ilionx (voorheen ICTZ) levert en beheert de HiX-infrastructuur, dat draait in de datacentra van ilionx (voorheen ICTZ). Maar met de speciaal ontwikkelde ilionx (voorheen ICTZ) Management Suite (IMS) behoudt DFZS wel volledig de regie over HiX. Hiermee zetten zij een belangrijke stap voorwaarts als het gaat om een optimaal functionerend zorginformatiesysteem dat voldoet aan alle eisen op het gebied van performance, databeveiliging en beschikbaarheid. Guus van Oostveen, programmamanager I&A en EPD: ‘De keuze is gevallen op ilionx (voorheen ICTZ) vanwege hun jarenlange ervaring in de zorgsector en infrastructurele kennis op het gebied van ChipSoft.’

Links: Ariën Vestering, directeur ilionx (voorheen ICTZ), rechts: Wouter van Ewijk, voorzitter raad van bestuur DFZS

Maximale ontzorging

Door samen te werken met ilionx (voorheen ICTZ), wordt DFZS volledig ontzorgd bij de implementatie, inrichting, beveiliging en uiteindelijk het beheer van de HiX-infrastructuur. Ook verzorgt ilionx (voorheen ICTZ) de projectondersteuning en ondersteuning op functioneel gebied bij de overstap naar HiX. Daardoor kan er snel en efficiënt geschakeld worden tussen de verschillende deelgebieden.

Over De Forensische Zorgspecialisten

De Forensische Zorgspecialisten levert kennis en diensten in de forensische geestelijke gezondheidszorg (ggz). Zij werken aan een samenleving waarin iedereen zich goed en veilig voelt. De organisatie bestaat uit twee organisatieonderdelen: de Waag en de Van der Hoeven Kliniek. Aan het hoofd van De Forensische Zorgspecialisten staat Wouter van Ewijk.

Link gekopieërd