waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Betty Blocks Academy Night bij ilionx Utrecht goed gewaardeerd

5 September was ilionx de host voor de Academy Night van Betty Blocks.

Door middel van verschillende workshops konden de circa 180 bezoekers ervaren wat de mogelijkheden zijn van het Low-Code platform. Daarnaast presenteerden een aantal ilionx klanten wat hun ervaringen zijn op het gebied van het met ilionx ontwikkelen van Betty Blocks applicaties. Ook de redenen waarom zij gekozen hebben voor de combinatie ilionx & Betty Blocks werd uitgebreid toegelicht. Dit alles in een gemoedelijke sfeer, aangevangen met het foodtruck-plein waar onze gasten werden verwelkomd met een heerlijk hapje en drankje.

Itho Daalderop

Nick Winkelman, Projectleider Digital bij Itho Daalderop, vertelde in de klant cases hoe ilionx met behulp van het Betty Blocks platform de website en aanverwante systemen in lijn heeft gebracht met het innovatieve karakter van het bedrijf. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in duurzame verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en thermostaatoplossingen, brengt regelmatig nieuwe producten en baanbrekende concepten op de markt. Ook verbetert het bedrijf het bestaande assortiment continu. Het is dan ook niet gek dat Itho Daalderop op zoek gaat naar een moderne oplossing om zowel de website als de onderliggende systemen te upgraden. ilionx heeft als het ware “een schil om ERP” gelegd, waardoor de website (inclusief dealerportaal) altijd is voorzien de meest actuele informatie. Nick vertelde over hun selectieproces voor deze opdracht. Aan de hand van verschillende vraagstukken werden verschillende leveranciers uitgedaagd om snel een werkende applicatie te demonstreren. Uiteindelijk is de keuze op ilionx gevallen vanwege de mogelijkheden van het Betty Blocks platform in combinatie met de aanpak van de enthousiaste en deskundige consultants. Klik hier voor meer informatie over deze case.

Clifford Chance

Clifford Chance is een multinationaal advocatenkantoor, één van de top 10 grootste advocatenkantoren in de wereld. Enige tijd geleden is dochteronderneming Applied Solutions opgericht. Vanuit deze separate onderneming ontwikkelt Clifford Chance een groeiend aanbod aan digitale producten waarbij technologie en juridische expertise samenkomen om complexe en grootschalige uitdagingen van cliënten te helpen oplossen. Consultant Kyle Hilkens nam de bezoekers mee in de manier waarop ilionx digitale producten, voornamelijk op het gebied van regelgeving en compliance, hebben ontwikkelt. Belangrijk aspect hierin is dat de organisatie zelf in staat moet kunnen zijn om applicaties aan te passen en/of nieuwe soortgelijke producten te kunnen ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie over deze organisatie.

Evidos

Ook al is het platform voor digitaal ondertekenen van Evidos al meer dan 10 jaar operationeel, het onderwerp is erg actueel geworden met de invoering van Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Steeds meer organisatie zoeken een betere oplossing om documenten, vaak met persoonsgegevens en/of andere vertrouwelijke informatie, ter ondertekening te versturen. Kick Willemse van Evidos nam ons mee in de ontwikkelingen van de digitale handtekening en de voordelen die het heeft om het Evidos platform te koppelen met bedrijfsapplicaties. Consultant Ralf Martens demonstreerde de toepassing die ilionx heeft gerealiseerd op basis van Betty Blocks, gekoppeld met het Evidos platform. Klik hier voor meer informatie over het Evidos platform.

Middels de diverse workshops van Betty Blocks kregen de bezoekers de mogelijkheid om zelf achter de knoppen te zitten en in een tijdsbestek van anderhalf uur een eerste applicatie te maken. Ook waren er sessie die specifiek gericht waren op de onderwerpen Users eXperience (UX) design en het maken van interfaces met Webservices.

Uit de bezoekersevaluatie bleek dat het event ruimschoots aan de verwachtingen voldeed  met voldoende variatie aan sessies en onderwerpen. Daarnaast gaven bezoekers van de Betty Blocks workshops aan dat zij nieuwe leerzame ervaringen op gedaan hadden. Fijn dat de avond zo’n succes is gebleken!

Heb je een vraag over dit nieuwsbericht? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op
Link gekopieërd