waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Application Management Services biedt structureel functioneel beheer op maat

Application Management Services

Heb je behoefte aan meer functionele HiX-kennis in jouw vaste beheerteam en kun je regelmatig extra capaciteit gebruiken?

Dagelijks, gestructureerd, op continue basis en voor een lange periode? Dan is Application Management Services (AMS) geknipt voor jou. Met deze vorm van functioneel beheer kunnen we jouw zorgorganisatie dagelijks ontzorgen: wij voeren voor jou functionele beheertaken uit waarvoor je de kennis niet standaard in huis hebt of kunt vrijmaken.

Persoonlijk advies van consultants met jarenlang ervaring in Zorg ICT

Ons vaste team beheerders beschikt over de meest recente kennis en ervaringen. Zij kunnen zowel dagelijkse repeterende als complexe beheertaken in HiX voor jou uitvoeren, afhankelijk van de mate waarin je ontzorgd wil worden. Met onze volledige inrichting kunnen we incidenten, wijzigingsverzoeken en gebruikersvragen snel en professioneel behandelen.

Structureel functioneel beheer op maat

Door onze jarenlange HiX-ervaring bij meerdere zorginstellingen hebben we diepgaande kennis opgedaan van best-practice maatwerkinrichting, standaard contentinrichting en zorgprocessen. Hier kun ook jij de vruchten van plukken. AMS bied jou namelijk structureel toegang tot deze kennis. Via een Service Level Agreement spreken we af welke diensten we op welk niveau voor jou uit mogen voeren. We gaan aan de slag met als resultaat dat jouw beheerafdeling, zonder zorgen over het functioneel beheer, weer voldoende tijd voor projecten en innovaties heeft.

Of het nu gaat om het doorvoeren van wijzigingen binnen de HiX-applicatie, het testen van contentupdates en hotfixes, het inlezen van tabellen of het oplossen van incidenten: ons team van functioneel beheerders staan voor je klaar.

Application Management Services

Link gekopieërd