IT outsourcing en cloud

Door IT te outsourcen zijn zorgen over de IT-operatie verleden tijd. Zo ontstaat er ruimte om je te richten op de toepassing van digitale middelen voor zorgprocessen.

Neem contact op

Geen omkijken naar het beheer van je IT-omgeving

Digitalisering speelt een steeds belangrijkere rol binnen zorginstellingen. Patiëntgegevens worden digitaal opgeslagen en uitgewisseld, medewerkers werken digitaal en er is steeds meer digitale zorg op afstand. Zorginstellingen hebben zichzelf hiervoor doelen gesteld, gestimuleerd door de overheid. Door al deze ontwikkelingen nemen de complexiteit en omvang van de IT-omgeving toe, maar als zorginstelling wil je je kunnen focussen op datgene waar je goed in bent: zorg verlenen. Door IT te outsourcen zijn zorgen over de IT-operatie verleden tijd. Zo ontstaat er ruimte om je te richten op de toepassing van digitale middelen voor zorgprocessen.

24/7 beheer van je IT-omgeving

Wij beheren je IT-omgeving met een professionele service organisatie, net zoals we dit doen bij veertig andere zorginstellingen. Of het nu gaat om het beheren van een complete IT-omgeving in Azure cloud, het beheren van een dataplatform of het beheren van je elektronisch patiëntendossier (EPD) en elektronisch cliëntendossier (ECD), wij ontzorgen jou hierin volledig. Wat ons uniek maakt? Onze ervaren implementatieconsultants en projectleiders ondersteunen je bij het volledige traject. Ons beheerteam, dat diepgaande kennis heeft van zorgprocessen, staat hierna 24/7 voor je klaar. Zo hoef jij je niet langer druk te maken over de continuïteit en kwaliteit van het technisch beheer van je IT-omgeving.

Kies je eigen tempo

Dienstverlening op maat is ons uitgangspunt. We begrijpen dat je niet alles in één keer wil uitbesteden. Daarom starten we met een hybride omgeving van waaruit je stapsgewijs per applicatie kunt overstappen. We maken samen een plan en zetten het beheer van je IT-omgeving stap voor stap over naar ons beheerteam. Je kunt er vandaag al mee aan de slag. Maar wel in je eigen tempo, terwijl je operatie gewoon doorloopt.

We benutten de voordelen van de cloud

We realiseren een passende totaaloplossing. Geheel in de cloud of een oplossing waarbij traditionele IT en cloud elkaar aanvullen. Bijvoorbeeld door verschillende applicaties vanuit de cloud beschikbaar te stellen, terwijl legacy applicaties on-premise beschikbaar blijven. Daarbij zorgen we voor de juiste integraties tussen verschillende cloud-oplossingen, zodat alles goed met elkaar samenwerkt en data overal en altijd beschikbaar is.

Functioneel en technisch beheer EPD en ECD

Het EPD en ECD zijn een belangrijk onderdeel van het IT-beheer. Deze bevatten steeds meer en complexere informatie door de toenemende automatisering van zorgprocessen. Eisen aan het EPD en ECD voor integratie, kwaliteit en databeveiliging worden voortdurend aangescherpt en vragen steeds meer van je IT-afdeling. Goed beheer en onderhoud van het EPD en ECD kost tijd én vraagt om specialistische kennis. Met de door ons ontwikkelde standaard Healthcare Information Platform (HIP) zorgen we dat het EPD optimaal functioneert en altijd up-to-date is. Met ons team van zo’n honderd specialisten zijn wij in staat om ook functionele ondersteuning te bieden. En door onze jarenlange ervaring met HiX zijn we inmiddels dé specialist op dit gebied. Met teamwork, enthousiasme en goede communicatie lossen we samen elk HiX-probleem op. Door onze expertise zijn we de ideale partner voor het verbeteren van de inrichting van zowel het EPD en ECD als zorgprocessen.

Benut de voordelen van de cloud

Datagedreven Zorg

Slim gebruikmaken van je gegevens en maximale waarde halen uit data is cruciaal om flexibel te zijn en mee te gaan in de ontwikkelingen.

Ga naar markt

Digitale Zorg

De wereld digitaliseert in rap tempo en ook in de zorgsector worden steeds meer digitale middelen ingezet voor het verbeteren van de zorg. De digitalisering in de zorg biedt voordelen en opent deuren om hier verder stappen in te zetten.

Ga naar markt

Ontzorging ICT

Door IT te outsourcen zijn zorgen over de IT-operatie verleden tijd. Zo ontstaat er ruimte om je te richten op de toepassing van digitale middelen voor zorgprocessen.

Ga naar markt

Privacy & Security

Volledige focus op je kerntaak: het verlenen van zorg. Daarom staan wij voor je klaar, zodat privacy en security volledig in kannen en kruiken zijn zonder dat jij hier omkijken naar hebt.

Ga naar markt

ilionx begeleidt Driestroom tijdens digitale transformatie

Ga naar nieuws

Wil je meer weten over de mogelijkheden van IT outsourcing?

Neem contact op
Link gekopieërd