Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Samen voor slimme zorg!

Door slim gebruik te maken van ICT kunnen zorginstellingen hun patiënten en cliënten de juiste zorg op de juiste plek aanbieden.

Neem contact op

Slimmer werken in de zorg

Door de vergrijzing neemt het aantal mensen met ouderdomsziekten fors toe. Hierdoor neemt de druk op het gehele zorgsysteem en gezondheidszorg toe, van mantelzorg tot eerstelijnszorg en van spoedzorg tot verpleeghuiszorg. Het centraal stellen van de patiënt of cliënt wordt steeds belangrijker. We zien dat zorginstellingen hierin meer gaan samenwerken. Om dit te realiseren, is het soepel en veilig uitwisselen van data cruciaal. Alleen dan kunnen verschillende zorginstellingen goed samenwerken en kwalitatieve zorg bieden.

De wereld digitaliseert snel en ook in de zorgsector worden steeds meer digitale middelen ingezet voor het verbeteren van de zorg. Deze ontwikkeling is in een stroomversnelling geraakt door de coronapandemie. Ziekenhuizen, zorgverleners, patiënten en cliënten hebben op grote schaal kennisgemaakt met de voordelen van digitalisering in de zorg en dat opent deuren om hier verder stappen in te zetten.

ilionx healthcare: de IT partner met zorgkennis

ilionx healthcare kent de IT-uitdagingen van zorginstellingen als geen ander. Veel van onze medewerkers hebben zelf in de zorg gewerkt. Met die unieke kennis helpen wij hen de uitdagingen aan te gaan op het gebied van digitale en datagedreven zorg, ontzorging van ICT en privacy & security. Samen halen we het maximale uit de inzet van slimme technologie, zodat zorginstellingen voorbereid zijn op de digitale wereld van morgen.

ilionx helpt zorginstellingen met slimme zorg

  • 140 zorginstellingen

    Wij helpen ruim 140 zorginstellingen met datagedreven zorg, digitale zorg en complete ontzorging op het gebied van ICT.

  • 150 medewerkers

    Dit doen wij met 150 medewerkers die ervaring hebben in de zorg waaronder artsen en zorgmanagers.

  • Kennis en ervaring

    Wij ondersteunen 24/7 met kennis van zorgprocessen, zorgsystemen en verzorgen de complete digitale transformatie.

Microsoft partnership

ilionx werkt nauw samen met Microsoft Nederland om bestaande en nieuwe zorgklanten te adviseren in het Cloud migratie vraagstuk en de Cloud modernisering mogelijkheden.

Lees er meer over
Link gekopieërd