Gemeenten

Maximale ondersteuning bij de veranderende rol.

De rol van gemeenten is aan het veranderen, zij krijgen steeds meer de rol van faciliterende en proactieve dienstverlener. Hierbij hoort een intensievere interactie met burgers, bedrijven, bezoekers, ketenpartners en andere stakeholders. Dit vraagt op een andere kijk op processen, de rol van de individuele behandelaar en de tooling waarmee de medewerkers van de gemeente bij hun dagelijkse werkzaamheden worden ondersteund.

Daarom biedt ilionx oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld voor gemeenten. Zo hebben wij een zaaksysteem dat gecombineerd kan worden met diensten voor digitaal en projectmatig werken. Daarnaast realiseren wij mobiele apps en self-service portalen om burgers en ambtenaren optimaal te ondersteunen. En onze specialisten op het gebied van Business Intelligence en Data Science zorgen ervoor dat gemeenten optimaal gebruikmaken van hun data, bijvoorbeeld voor het voorspellen aan wat voor soort woningen behoefte is in een nieuwbouwwijk.

Doordat wij al sinds 2006 voor gemeenten werken, weten wij wat er speelt en waar behoefte aan is. Deze ervaring combineren wij met onze technische kennis, zodat wij jouw gemeente maximaal kunnen ondersteunen bij het digitaliseren.

Ilionx logo