waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

digitale overheid

De dienstverlening richting de burger moet zo toegankelijk, efficiënt en kwalitatief mogelijk zijn.

Neem contact op
ilionx

Toegankelijkheid op één

Onze digitale samenleving stelt volop nieuwe eisen aan de overheid. De dienstverlening richting de burger moet zo toegankelijk, efficiënt en kwalitatief mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het bieden van self-service kanalen om tegemoet te komen aan de Wet open overheid (Woo) of zelfs de ontwikkeling van een complete omnichannel-strategie. Kortom, stilstaan is geen optie. De weg naar een toegankelijke, digitale overheid ligt voor je. Maar welke stap zet je als eerste? Hier helpt ons team aan experts je graag bij. Samen maken we slim gebruik van data en technologie. Zo maak jij blijvend impact voor de burger.

De burger in de regiestoel

Zowel de centrale als decentrale overheid krijgt te maken met toegankelijkheidseisen: van de Wet Digitale Overheid (WDO) tot zaakgericht werken tot de toenemende populariteit van cloudapplicaties. Hoe ga je hiermee om? We weten dat de ontwikkeling van een omnichannel-strategie tijd kost. Het gaat om het optimaliseren van de onderliggende processen, het aanpassen van systemen en het stroomlijnen van je dienstverlening. Hier komt veel wet- en regelgeving bij kijken. Soms loop je ook figuurlijk tegen de wet aan. Gelukkig zijn onze experts hier net zo belezen in als in IT. We brengen je wensen en behoeften in kaart, om daar vervolgens passende oplossingen bij te vinden. We zijn je gids in de reis van de oude naar de nieuwe wereld. De eindbestemming? Een moderne, toegankelijke en digitale overheid. Oftewel, een overheid waarbij de burger in de regiestoel zit.

Op weg naar een veilige, toegankelijke, digitale overheid

De experts van ilionx voelen zich als een vis in het water bij overheidsinstellingen. We combineren onze kennis van centrale en decentrale overheidssystemen met juridische kennis én IT-expertise. Hierdoor bieden we een totaalpakket aan services dat jouw dienstverlening richting de burger naar een hoger plan tilt. Samen gaan we op weg naar een veilige, toegankelijke, transparante, effectieve digitale overheid. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?

Wil je ook het maximale uit de inzet van slimme technologie halen?

Neem contact op
Link gekopieërd