waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx Overheid

Samen en dichtbij. Met bevlogen professionals werken we samen aan projecten die ertoe doen. Vanuit een regio met een bourgondische netwerkcultuur en een diversiteit aan organisaties en instellingen geven we richting aan innovatie binnen de overheid.

Vestiging ilionx Overheid | ilionx Den Bosch

Samen halen wij het maximale uit de inzet van slimme technologie, zodat de digitale wereld van morgen vandaag kan beginnen. We verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. Vanuit ilionx Overheid helpen we vooral overheidsinstellingen de uitdagingen aan te gaan op het gebied van digitale en datagedreven diensten, klantgerichtheid en een betere samenwerking.  

Dichtbij
Met gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige professionals werken we dagelijks aan mooie projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelenook met collegauit de andere regio’s! Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)
Samen met onze klanten werken wij aan excellente dienstverlening aan burgers en bedrijven door slim gebruik te maken van IT. Dit doen wij door procesmatig en digitaal de bedrijfsprocessen in te richten met onze standaarden op de overheid gerichte, oplossingen. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor gemeentes, gemeenschappelijke regelingen, provincies en ZBO’s.

ilionx nodigde ons uit om het product in een co-creatietraject samen te ontwerpen en te ontwikkelen. Dit klonk ons als muziek in de oren."

Rutger Nagel, beleidsadviseur informatiebeheer bij de gemeente Bunschoten

Welkom!

 • ilionx Overheid

  Utopialaan 42
  5232 CE Den Bosch
  073 206 11 70

 • Parkeren

  Parkeren kan bij ons voor de deur (of eigenlijk naast ons pand). Laat je weten als je met de auto op bezoek komt? Dan reserveren we een plekje!

 • Openbaar vervoer

  Onze vestiging is prima bereikbaar met het OV. Met bus 4 richting Rosmalen (halte De Reit) of bus 6 richting Empel (halte Europalaan). Vanuit beide haltes is het nog een paar minuten lopen naar ons pand.

Link gekopieërd