waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Le Blanc Advies

60 bevlogen management consultants steken de handen uit de mouwen. Voor instellingen en organisaties die behoefte hebben aan inzage in en ondersteuning van experts om processen te integreren in nieuwe of bestaande infrastructuren.

Vestiging ilionx Utrecht | Le Blanc Advies

Door mens, business en informatie met elkaar te verbinden maken we Nederland voor iedereen een beetje begrijpelijker. Wij geven richting en vorm aan alle veranderingen die invloed hebben op de manier waarop (semi)overheidsorganisatie informatie organiseren en toegankelijk maken.  

Dichtbij

Vanuit onze vestiging in Utrecht werken we dagelijks aan mooie projecten  vanuit huis en bij de klant op locatie. We geven richting & vorm aan informatievoorzieningen binnen overheid en semi-overheid. Ook gegevens-uitwisselingen tussen verschillende organisaties. Wij achterhalen de eisen en wensen voor jouw bedrijfsprocessen. Onze experts op businessanalyse, businessarchitectuur en solution-architectuur sluiten processen, informatie en mensen op elkaar aan. Ons uitgangspunt? Aandacht voor de mensen die met de verandering te maken hebben. En op die manier zorgen we samen voor een goed geïnformeerd Nederland.

Leren van en met elkaar
De docenten van de Le Blanc Academy zijn meesters in analyse en architectuur. Zij delen graag hun kennis en ervaring aan de hand van praktijkvoorbeelden. De cursussen voor business-analisten en architecten zijn internationaal gecertificeerd door BCS, ISQi and James Taylor. Uniek in Nederland is de post-hbo opleiding tot solution architect.

Professionals nog kundiger maken. Dat is de missie van Le Blanc Academy.

Meer weten? Samen naar een goed geïnformeerd Nederland! 

Welkom!

 • Le Blanc Advies

  Papendorpseweg 99
  3528 BJ Utrecht
  088 331 02 00

 • Parkeren

  Parkeren kan bij ons voor de deur (of eigenlijk onder ons pand). Laat je weten als je met de auto op bezoek komt? Dan reserveren we een plekje!

 • Openbaar Vervoer

  Onze vestiging is prima met het OV bereikbaar. Neem bus 107 richting Montfoort of bus 102 richting Woerden, stap uit bij bushalte P+R Papendorp. Vanaf hier is het ongeveer 7 minuten lopen naar ons pand.

Link gekopieërd