waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx Eindhoven

Samen en dichtbij. Een handje vol gedreven professionals staan klaar. In een regio die bekend staat om high tech en vooral innovatieve bedrijven. Een regio vol creativiteit. Daar laten we graag impact achter!

ilionx Eindhoven

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: data analytics, application development, business innovations, management consulting en cloud & security. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van cloud- en adoptieprojecten tot beheeroplossingen.

Dichtbij
Onze relatief kleine vestiging in Eindhoven bestaat uit 15 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Ze doen dit in nauwe samenwerking met collega’s uit Maastricht. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)
Onze klanten in de regio zijn voornamelijk actief binnen mobiele telefonie, overheids-, zorg-, financiële- en verzekeringsinstellingen. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere: VodafoneZiggo, Medtronic, MercedesBenz en Diagnostiek voor U.

“ilionx is breed vertegenwoordigd in de zorgsector. Dat maakt dat zij onze dienstverlening goed begrijpen, wat erg prettig werkt.

Timo van den Berg, Sectormanager Digitalisering & ICMT bij Diagnostiek voor U

Welkom!

 • ilionx Eindhoven

  Kennedyplein 9
  5611 ZS Eindhoven
  088 059 05 00

 • Parkeren

  Parkeren kan in de Parkeergarage Kennedyplein, dat is naast ons kantoor.

 • Openbaar vervoer

  Ons kantoor bevindt zich op 2 minuten loopafstand van Station Eindhoven, zijde Kennedyplein.

Link gekopieërd