waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx Den Bosch

Samen en dichtbij. Onze 80 bevlogen professionals werken samen aan projecten die ertoe doen. In een regio met een bourgondische netwerkcultuur en een diversiteit aan bedrijven en instellingen voelen wij ons thuis.

Vestiging ilionx Overheid | ilionx Den Bosch

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. We bieden oplossingen op het gebied van: ilionx Den Bosch biedt onder andere oplossingen op het gebied van: data analyticsapplication development, business innovations, management consulting en cloud & security.  

Dichtbij
Onze vestiging in Den Bosch bestaat uit 80 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Waarbij data gedreven, modernisatie en integratie voor ons belangrijke pijlers zijn. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)
Onze klanten in de regio zijn voornamelijk actief binnen overheids-, zorg-, financiële- en verzekeringsinstellingen. Daarnaast werken we graag mét in plaats van vóór de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere: PostNL, ProRail, Rabobank en de Rechtspraak.

Welkom!

 • ilionx Den Bosch

  Utopialaan 58
  5232 CE Den Bosch
  073 730 33 16

 • Parkeren

  Parkeren kan bij ons voor de deur (of eigenlijk naast ons pand). Laat je weten als je met de auto op bezoek komt? Dan reserveren we een plekje!

 • Openbaar vervoer

  Onze vestiging is prima bereikbaar met het OV. Met bus 4 richting Rosmalen (halte De Reit) of bus 6 richting Empel (halte Europalaan). Vanuit beide haltes is het nog een paar minuten lopen naar ons pand.

Link gekopieërd