Software Development

Sneller en betrouwbaar

Bouw afgestemd op eigen ideeën, eisen en wensen.

Applicaties zijn onmisbaar voor je bedrijfsprocessen. Het is dus belangrijk dat ze het altijd doen en de medewerkers ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Applicaties moeten stabiel en veilig zijn. Gebruiksvriendelijkheid is hierbij essentieel; dat betekent geen overbodige stappen en uitgebreide uitleg. Voor ons houdt dit in dat wij software ontwikkelen in samenspraak met jou als gebruiker. Daarom hanteren we hierin een Agile aanpak, zoals Scrum. Het uitgangspunt hierbij is dat we samen software ontwikkelen waar je organisatie behoefte aan heeft. Dankzij korte ontwikkelsprints heb je snel inzicht in de uiteindelijke oplossing.

Hierdoor kun je tussentijds bijsturen, zodat je uiteindelijk de applicatie krijgt die jou ècht ondersteunt en de dagelijkse werkzaamheden makkelijker maakt.

Om te zorgen dat applicaties veilig zijn, passen we security by design toe. We denken in de ontwerpfase al na over informatiebeveiliging, en zorgen ervoor dat je applicatie beschermd is tegen aanvallen van buitenaf.

Bij voorkeur ontwikkelt ilionx software met Microsoft, Java of Oracle. Deze drie wereldwijde marktstandaarden hebben zich op het gebied van software development ruimschoots bewezen. Wij zien daarnaast de toenemende behoefte om applicaties te ontwikkelen die snel beschikbaar zijn. Met het no-/low-code platform van Betty Blocks kunnen wij acht tot tien keer sneller applicaties ontwikkelen. En dat is handig, vooral wanneer je snel innovaties wilt doorvoeren of tijdelijk een applicatie nodig hebt.

Samenwerken met ons is flexibel. Je kunt bij ons professionals inhuren die onder jouw verantwoordelijkheid een applicatie bouwen, maar wij kunnen ook de volledige verantwoordelijkheid voor de realisatie van een applicatie voor onze rekening nemen. Ook gedeelde verantwoordelijkheid is een optie, wij leveren dan het team dat samen met jouw medewerkers een applicatie realiseert.

Alles is mogelijk. De samenwerkingsvormen gelden zowel voor nieuwbouw en herbouw van applicaties, als voor doorontwikkeling en applicatiebeheer.

Met software van ilionx wordt het leven makkelijker.

Heb je een vraag?
Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak

Relevante onderwerpen

Ilionx logo