Digitaal samenwerken

Samen slimmer werken in een digitale werkomgeving

Digitaal samenwerken binnen en buiten uw organisatie.

De medewerker van nu wil tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen samenwerken met collega’s en partners van buiten de organisatie. Om digitaal samen te werken is er tooling nodig die dit ondersteunt. ilionx heeft diverse oplossingen beschikbaar die deze samenwerkingen binnen en buiten je organisatie ondersteunen. Je vindt op één plek alle bedrijfsapplicaties, dit portaal is een verzameling van alle opties om optimaal samen te werken. Alle documenten zijn eenvoudig te vinden. Ook wanneer je liever een aantal specifieke oplossingen zoekt, ben je bij ilionx aan het goede adres. Wij helpen je het maximale uit Office365 te halen met bijvoorbeeld Teams en SharePoint. Zo kun je binnen en buiten je organisatie (digitaal) aan projecten samenwerken. En dat is handig, vooral wanneer de deelnemers op verschillende locaties werken.

Ook samenwerken aan dossiers is eenvoudig dankzij de oplossingen voor zaakgericht werken en document management.

Onze oplossingen zorgen ervoor dat alle informatie op één plek beschikbaar is, of het nu gaat om documenten of de communicatie rondom een zaak.

Alles wat je medewerkers nodig hebben, is gestructureerd op één locatie te vinden. De eenduidige wijze van opslaan maakt de overdracht van zaken tussen ketenpartners eenvoudig. Gebruiksgemak en betere dienstverlening staat hierbij voorop.

Alleen tooling is niet voldoende. Medewerkers moeten hier ook mee leren omgaan en weten welke tool zij waarvoor het beste kunnen gebruiken, maar ook wat de voordelen zijn van digitaal samenwerken en welke tools daarbij horen. ilionx heeft een change & adoptie aanpak die gericht is op digitaal samenwerken. Onze aanpak gaat verder dan inspireren, uitleggen, trainen en ondersteunen. Wij laten je eerst de oplossing ervaren door te experimenteren met een eigen “design”. Zo sluit de gekozen oplossing optimaal aan bij je werkzaamheden.

Digitale samenwerking wordt de norm met ilionx.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak

Relevante onderwerpen

Ilionx logo