Succesvol innoveren met low- en no-code

Met Rapid application development (RAD) ontwikkel je snel kwalitatieve softwareapplicaties.

Neem contact op

Rapid application development (RAD): citizen developers innoveren succesvol met low- en no-code.

Wie wil overleven in de huidige economie, moet innoveren. Zie het als topsport. Het snelste en het beste team wint de wedstrijd. Hiervoor moet je IT, samenspel en tactiek continu verbeteren, zodat je altijd een stap voorblijft op de tegenstander. Rapid application development (RAD) zorgt ervoor dat jouw team in topconditie is en blijft. Met deze aanpak ontwikkel je snel kwalitatieve softwareapplicaties. Dit maakt je organisatie flexibeler en wendbaarder. Low- en no-code platformen zijn bij uitstek geschikt voor het toepassen van de RAD-methode. Als bekroond Microsoft partner en Betty Blocks Excellent Certified partner weten we als geen ander hoe je low- en no-code en RAD combineert om tot de top te behoren in jouw branche.

Wendbaar, efficiënt en snel op weg naar een waardevolle applicatie

Door het gemak van low- en no-code kunnen mensen uit de business als citizen developers sneller samen aan de slag met het ontwikkelen van applicaties. In combinatie met het toepassen van RAD creëer je een ander ontwikkelritme in je organisatie. Je kunt sneller experimenteren, omdat je sneller een werkend prototype hebt waarmee je aannames in je business case toetst. Dit stelt je in staat om sneller te acteren op een veranderende markt en sneller resultaat bereiken. Hierdoor optimaliseer je niet alleen je business, je verandert hem ook.

Low-code, high impact: de applicaties van de gemeente Zaanstad

Ga naar nieuws

Low- en no-code doelgericht inzetten voor maximaal resultaat

De toepassingsmogelijkheden van low-en no-code zijn eindeloos. Dit brengt wél een gevaar met zich mee. Als je zoveel kunt, waarom dan niet gelijk alles? Als je van tevoren niet goed rekening houdt met het belangrijkste nut van de applicatie, bestaat het risico dat je op een verkeerd spoor terechtkomt, waardoor je het einde van de wedstrijd niet haalt. Om dit te voorkomen, helpen we je bij het formuleren van verwachtingen en het vooraf onderzoeken van de gebruiksmogelijkheden en toevoegde waarde van low- en no-code in de organisatie. Tijdens de ontwikkeling van de applicatie grijpen we hier steeds weer op terug, zodat jij zeker weet dat wij samenwerken aan een applicatie die zijn doel dient. We trekken continu korte sprints. Hierdoor kun je snel schakelen en makkelijk bijsturen. Terwijl onze ontwikkelaanpak ritme biedt bij het ontwikkelen van de applicatie, heb jij alle ruimte om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen en deze mee te nemen in het ontwikkelproces.

ilionx-specialisten ondersteunen jouw citizen developers

Achter iedere topsporter staat een team van verschillende specialisten klaar. Bij ilionx is dat niet anders. Low- en no-code vereisen een bepaalde werkwijze en een mix aan disciplines. Waar onze security-experts de veiligheid bewaken, onze user experience-experts gebruikersvriendelijkheid en design optimaliseren, letten onze developers op de functionaliteit en de kwaliteit van de applicaties. De change- en adoptieconsultants hebben oog voor het gebruik en de acceptatie van de applicatie. Zo beschikt ilionx als low- en no-code partner over specialistische kennis op alle betrokken werkgebieden. Hierdoor kunnen we snel samen aan de slag.

Wil je meer weten over de toepassingsmogelijkheden voor RAD?

Neem contact op
Link gekopieërd