Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Een optimale user experience

Als je een applicatie ontwikkelt, wil je dat gebruikers hier eenvoudig en moeiteloos mee kunnen werken.

Neem contact op

Front-end development: gebruikerservaring op de eerste plaats voor optimaal werkende applicaties.

Als je een applicatie ontwikkelt, wil je dat gebruikers hier moeiteloos mee kunnen werken. De applicatie moet eenvoudig in gebruik zijn, vlekkeloos werken en aansluiten bij de huisstijl van je organisatie. Wij zetten hier graag onze tanden in, zodat jij dit doel behaalt. User experience (UX)-experts en front-end developers werken nauw samen aan het creëren van de beste gebruikersinterface. Het resultaat? Iedereen staat te popelen om de nieuwe applicatie te gebruiken.

Optimale user experience

Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is het voor ons niet meer dan normaal dat UX-experts betrokken zijn bij het ontwikkelproces. Dit betekent dat een applicatie altijd responsive is, zodat hij goed functioneert op ieder denkbaar device. Verder zorgen we dat de applicatie drempelvrij is, zodat hij voor iedereen goed te gebruiken is. We kennen de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) en zorgen dat jouw applicatie voldoet aan de eisen die jij op dit gebied stelt. Dit alles draagt bij aan betere adoptie van de applicatie.

Angular/React

Om aan de hoge eisen van de gebruikers te voldoen, is het van belang om te zorgen voor een goede front-end. ilionx zet hiervoor de frameworks Angular en React in.

Lees verder

Uitgebreid doelgroeponderzoek voor de juiste oplossing

We starten altijd met een uitgebreid onderzoek. Samen met de eindgebruiker brengen we de behoefte in kaart. Vervolgens gaan we aan de slag met het design waarbij het realiseren van de optimale digital experience het uitgangspunt vormt. Jij bent bij iedere stap nauw betrokken, want we werken over het algemeen volgens het Scrum-framework. Zo komen we samen tot de juiste oplossing. Bij grote projecten creëren we een design system; een centrale omgeving waarin herbruikbare visuele componenten staan. Zo kun je in de toekomst eenvoudig uitbreiden zonder dat je concessies hoeft te doen aan de kwaliteit en het gebruiksgemak.

De beste kwaliteit dankzij ervaren front-end developers

De vertaalslag van design naar technologie is allesbepalend voor het succes van je applicatie. Onze front-end developers weten als geen ander hoe ze dit moeten realiseren. Ze hebben kennis van verschillende JavaScript frameworks zoals React, Vue en zijn experts op het gebied van Angular. Ze weten ook hoe ze kwalitatieve mobiele applicaties moeten bouwen met Ionic Framework, React Native en Flutter.

Binnen ilionx investeren we veel in kennis, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kennen we de techniek op ons duimpje en zijn we in staat om tijdens het ontwerpen vooruit te denken. Bijvoorbeeld over de schaalbaarheid van je applicatie in de toekomst, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. En doordat we bekend zijn met veelvoorkomende problemen, voorkomen we dat jij in deze valkuilen trapt. Door continuous integration (CI) kunnen we snel ontwikkelen en efficiënt werken. Automatisch testen is hierbij de standaard. Zo ben je zeker van kwaliteit als onze front-end developers voor jou aan de slag gaan.

Wil je de applicatie koppelen met back-end systemen of de hosting uitbesteden? Ook op dit gebied heeft ilionx een uitgebreide dienstverlening. We helpen je graag met een totaaloplossing. Heb je een eigen ontwikkelteam en houd je liever zelf de touwtjes in handen? Dan ondersteunen we je graag met uitgebreide training en coaching op het gebied van Angular.

Wil je meer weten over de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke applicaties?

Neem contact op
Link gekopieërd