Toekomstgericht aan de slag met business applicaties

Wanneer je applicaties op de juiste manier implementeert, ontstaat er synergie tussen systemen, processen en mensen.

Neem contact op

Business application implementation: stabiele basis voor optimale inzet van business applicaties.

Applicaties spelen een belangrijke rol bij vernieuwingen in je business. Ze stellen je in staat om processen te automatiseren en procesoptimalisaties door te voeren. Door de toenemende hoeveelheid applicaties kan er echter een wirwar ontstaan. Hoe zorg je ervoor dat applicaties op de juiste manier worden geïmplementeerd, zodat er synergie ontstaat tussen systemen, processen en mensen? Het Microsoft Power Platform is dé basis voor jouw business applicaties. ilionx staat je graag bij als kennis- en implementatiepartner.

Van functionele en technische ondersteuning tot verandermanagement

Als bekroond Microsoft partner hebben we alle kennis en expertise in huis om jou te ondersteunen bij het implementeren van het Microsoft Power Platform. Dit houdt niet op bij het neerzetten van een eenduidige architectuur. Zo zoeken we naar optimale afstemming met de business, door samen een visie voor jouw organisatie uit te stippelen. Niet alleen op managementniveau, maar ook op het niveau van de eindgebruikers. Verder bieden we ondersteuning op technisch en functioneel gebied, en nemen we je processen onder de loep. Alles voor optimale synergie. En voor het realiseren van een succesvolle implementatie, staat de user experience bij ons hoog in het vaandel. Net als aandacht voor adoptie- en verandermanagement. Want als je wil dat gebruikers enthousiast aan de slag gaan met een nieuwe oplossing, zul je duidelijk moeten maken wat de meerwaarde voor hen is. Met passende training en kennisdeling zorgen we ervoor dat iedereen succesvol aan de slag kan met het platform.

Onze oplossingen

Microsoft Office 365

Met Microsoft Office 365 heb je een totaalpakket voor een optimale samenwerking in handen. Waar SharePoint binnen Office 365 zorgt voor de lange termijnopslag van de hele bedrijfsomgeving, stimuleert Microsoft Teams de digitale samenwerking en onderlinge communicatie én dat ook nog eens op een veilige manier.

Ga naar oplossing

Microsoft Power Platform

De behoefte om snel apps te ontwikkelen, ook door medewerkers zonder IT-achtergrond, groeit exponentieel.

Ga naar oplossing

Toekomstgericht aan de slag met business applicaties

Bij ons blijft het niet bij een eenmalige implementatie. We geven regelmatig inspiratiesessies, want de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Wij volgen ze voor jou op de voet en nemen je mee in de nieuwste mogelijkheden. Samen gaan we op zoek naar de toegevoegde waarde voor jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan citizen development, waarbij eindgebruikers optimalisaties initiëren en realiseren. Dit is een impactvolle verandering die we samen met jou stapsgewijs realiseren. Op het gebied van training, adoptie en realisatie van een complexe functionaliteit staan we je bij met raad en daad. We denken mee over beleid, kaders en richtlijnen, zodat eindgebruikers op een veilige manier als citizen developers aan de slag kunnen met innovatie.

Optimale ondersteuning door onze bevlogen experts

Bij ilionx hebben we experts van alle disciplines onder één dak. Daarom kunnen wij jou een complete dienstverlening aanbieden en beschik jij altijd over de expertise die je nodig hebt. Ook als je de volledige migratie van on-premise naar de cloud nog moet maken. Of als je het beheer uit handen wil geven. We ondersteunen je volledig in jouw behoefte.

Wil je meer weten over Business application implementation?

Neem contact op
Link gekopieërd