Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Toekomstgericht aan de slag met business applicaties

Wanneer je applicaties op de juiste manier implementeert, ontstaat er synergie tussen systemen, processen en mensen.

Neem contact op

Business application implementation: stabiele basis voor optimale inzet van business applicaties.

Applicaties spelen een belangrijke rol bij vernieuwingen in je business. Ze stellen je in staat om processen te automatiseren en procesoptimalisaties door te voeren. Door de toenemende hoeveelheid applicaties kan er echter een wirwar ontstaan. Hoe zorg je ervoor dat applicaties op de juiste manier worden geïmplementeerd, zodat er synergie ontstaat tussen systemen, processen en mensen? Of je nu samen met ons een nieuwe applicatie wil ontwikkelen, of een bestaande SaaS-oplossing voor bijvoorbeeld ERP of CRM wil implementeren, ilionx staat je bij als kennis- en implementatiepartner.

Microsoft Dynamics Saas modules

Om jouw klanten de beste dienstverlening te leveren, is het nodig dat iedereen die betrokken is bij de klant, weet wat er bij de klant speelt. ilionx biedt dit overzicht door het optimaal inzetten van de cloud-oplossing Microsoft Dynamics 365. Deze oplossing is meer dan een CRM-systeem; sales en marketing werken via Dynamics 365 samen, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van slimme en relevante mailcampagnes. Naast het creëren van een 360 graden klantbeeld, zorg je daarmee ook voor een betere productiviteit en prestaties van de organisatie. Microsoft Dynamics kan eenvoudig worden uitgebreid met het low-code Power Platform. Denk bijvoorbeeld eens aan Microsoft Power BI voor relevante inzichten, verbeteren en voorspellen.

Salesforce Suite

Wil je snel en efficiënt aan de slag met klantdata? Dan biedt ons partnership met Salesforce uitkomst. De Sales, Marketing en Service clouds van Salesforce zorgen dankzij beter pipeline management voor een optimalisatie van bedrijfsprocessen. Silo’s zijn hiermee verleden tijd. Wel zo handig, als je klantcontactcentrum, salesafdeling of marketingteam snel en efficiënt aan de slag wil met klantdata. En omdat Salesforce op low code is gebaseerd, kunnen we de oplossingen compleet customizen en inrichten op jouw behoeften. Salesforce for Healthcare verbindt gesprekken, apparaten, processen, services en patiëntgegevens op een volledig nieuwe wijze. Serviceteams, zorgmanagers en -leveranciers en zelfs de patiënten krijgen hiermee veel meer inzicht in het zorgproces. Tableau, de BI-software van Salesforce, helpt je snel data te visualiseren en te begrijpen. ilionx helpt je bij de implementatie van het platform en het bouwen van datamodellen.

Onze oplossingen

Salesforce

De oplossingen van Salesforce sluiten naadloos op elkaar aan en bieden je een single source of truth waaruit je gemakkelijk rapportages destilleert. Wel zo handig, als je snel en efficiënt aan de slag wil met klantdata.

Ga naar oplossing

Dynamics 365

Om jouw klanten de beste dienstverlening te leveren, is het nodig dat iedereen die betrokken is bij de klant, weet wat bij de klant speelt.

Ga naar oplossing

Microsoft Office 365

Met Microsoft Office 365 heb je een totaalpakket voor een optimale samenwerking in handen. Waar SharePoint binnen Office 365 zorgt voor de lange termijnopslag van de hele bedrijfsomgeving, stimuleert Microsoft Teams de digitale samenwerking en onderlinge communicatie én dat ook nog eens op een veilige manier.

Ga naar oplossing

Microsoft Power Platform

De behoefte om snel apps te ontwikkelen, ook door medewerkers zonder IT-achtergrond, groeit exponentieel.

Ga naar oplossing

Aandacht voor een succesvol implementatietraject

Voor het realiseren van een succesvolle implementatie inventariseert ilionx de eisen en wensen waaraan een dergelijke omgeving moet voldoen. We configureren deze en integreren de nieuwe applicaties met andere (bestaande) ICT-voorzieningen. Hierbij staat de user experience bij ons hoog in het vaandel. Net als adoptie- en verandermanagement. Want als je wil dat gebruikers enthousiast aan de slag gaan met een nieuwe oplossing, zul je duidelijk moeten maken wat de meerwaarde voor hen is. Met passende training en kennisdeling zorgen we ervoor dat iedereen succesvol aan de slag kan met de gekozen oplossing. Op deze manier borgen we innovatie in je organisatie en ontstaat er pas écht synergie.

Wil je meer weten over Business application implementation?

Neem contact op
Link gekopieërd