Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Optimaal werkende applicaties

Zeg jij back-end? Dan zeggen wij: de beste basis voor jouw applicaties.

Neem contact op

Back-end development: integrale architectuur voor optimaal functioneren van jouw applicaties.

Applicaties kun je tegenwoordig in razend tempo ontwikkelen. Soms wel binnen een dag. De keerzijde? Voor je het weet beschik je over meerdere waarheden en is integratie ver te zoeken. In plaats daarvan wil je dat alles met elkaar communiceert en dat er één waarheid bestaat. De back-end developers van ilionx weten precies hoe je een eenduidige architectuur neerzet, of dat nou met Microsoft .NET of Java is. Zo beschik jij over één integraal geheel waarin applicaties optimaal werken.

Service georiënteerde architectuur voor optimale integratie

Zeg jij back-end? Dan zeggen wij: de beste basis voor jouw applicaties. Om dit te realiseren, hanteren we een Agile aanpak waarin de samenwerking met jou als klant centraal staat. Ook de eindgebruikers van de applicatie betrekken we bij het ontwikkelproces, zodat de software voldoet aan hun wensen en doet wat het moet doen. Dit begint al bij het design en de front-end. Daarom werken onze back-end developers actief samen met user experience-experts en front-end developers, zodat de vertaalslag naar de back-end goed wordt gemaakt. Daarbij zorgen we ook voor de integratie met verschillende systemen. Uiteindelijk beschik jij over een service georiënteerde architectuur die past bij jouw doelstellingen. We streven er altijd naar om actief te zoeken naar de beste oplossing. Doordat we ook expertise kennis hebben van cloud en security, kunnen we je uitstekend helpen om tot een passende totaaloplossing te komen.

Onze oplossingen

Microsoft Power Platform

De behoefte om snel apps te ontwikkelen, ook door medewerkers zonder IT-achtergrond, groeit exponentieel.

Ga naar oplossing

Java development

Java is één van de meest toegepaste programmeertalen wereldwijd. En met een reden; met Java worden applicaties en services op een efficiënte manier ontwikkeld, geïmplementeerd en gebruikt.

Ga naar oplossing

Microsoft .NET development

ilionx is specialist in het ontwikkelen van applicaties met behulp van Microsoft .NET technologie.

Ga naar oplossing

Een applicatie in razend tempo beschikbaar stellen

Als je een nieuwe applicatie ontwikkelt, wil je natuurlijk niets liever dan dat deze snel beschikbaar is op een veilige manier. Daarom werken softwareontwikkelaars en beheerders samen in DevOps-teams. Hierdoor zijn de processen beter op elkaar afgestemd en kan een nieuwe applicatie sneller in beheer worden genomen. Door de CI/CD (continuous integration/continuous delivery)-methode zijn alle stappen in het proces geautomatiseerd. Dit verhoogt de productiviteit van de ontwikkelaars, maximaliseert de stabiliteit van het systeem en komt de snelheid van het ontwikkelproces ten goede. Dit betekent dat de applicatie ook sneller beschikbaar is voor gebruikers en dat toekomstige wijzigingen snel kunnen worden doorgevoerd. Dat stelt jou in staat om snel en flexibel in te spelen op veranderingen. Wil je CI/CD ook toepassen binnen jouw organisatie? Onze DevOps-experts kunnen je hierin trainen.

Automatisch testen voor de beste kwaliteit

Het spreekt voor zich dat jij wil beschikken over applicaties van de beste kwaliteit met een hoge beschikbaarheid. Testen en kwaliteitsbewaking zijn dan ook een onlosmakelijk onderdeel van software development. Vanaf het moment dat de requirements worden opgesteld, zijn we hier dus al mee bezig. Zo zorgen we dat de kwaliteitsstandaarden worden neergezet en de software op de requirements kan worden getest. Dit doen we zoveel mogelijk geautomatiseerd, zodat testen minder tijd kost en we een hogere kwaliteit kunnen realiseren.

Architectuur en design

Heb je behoefte aan meer controle over het behalen van vereisten, budget en tijd? Dan is werken volgens de ilionx architecture design method (XADM) iets voor jou. Deze aanpak is gebaseerd op IDesign en is vrij uniek in de markt. Hierin combineren we systeemontwerp en projectontwerp en zetten we een architectuur neer die technologieonafhankelijk is. Dit doen we op een Agile manier waarbij we in kleine iteraties ontwerpen en het systeem verder uitbouwen: ontwerp iteratief, bouw incrementeel. Doordat je continu zicht hebt op de voortgang en grip hebt op de kosten en de kwaliteit, kun je eenvoudig bijsturen.

Wil je meer weten over hoe een integrale architectuur kan zorgen voor optimaal functionerende applicaties?

Neem contact op
Link gekopieërd