waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Zorg & ICT: 13 t/m 15 juni 2023

In charge of the future

We zijn er weer bij en kijken enorm uit je te ontmoeten en te spreken tijdens de eerstvolgende editie van vakbeurs Zorg & ICT. Weten hoe en welke oplossingen wij bieden met ilionx healthcare, we nodigen je van harte uit om van dinsdag 13 t/m donderdag 15 juni naar onze stand te komen in de Jaarbeurs in Utrecht.

Zorg & ICT is het grootste health tech event van Nederland waar je leert innovaties succesvol toe te passen om zo samen te werken aan toekomstbestendige zorg. Het thema is ‘In charge of the future’. Centraal daarbij staan Artificial Intelligence (AI), cybersecurity, databeschikbaarheid, Health loT, virtuele zorg en zorg op afstand.

Meld je hier aan

theatersessie 'haal met DIZA de robot uit de mens'

Wat als we alle tijd en budget die we nu steken in repetitieve administratieve handelingen kunnen verplaatsen naar wat er ècht toe doet: aandacht en goede zorg voor patiënten? Wij realiseren dit met digitale zorgassistenten (DIZA) met het RPA-platform van marktleider UiPath. DIZA is een softwarerobot en bootst de verschillende click en typeacties via de voorkant van applicaties na. Er wordt een eigen werkplek ingericht voor DIZA waar in korte tijd administratieve processen ontwikkeld worden.

Meer weten? Tijdens Zorg & ICT geeft onze collega Floor Grootjans een theatersessie over ‘hoe je met DIZA de robot uit de mens haalt’ (dinsdag 13 juni: 14.30 – 15.00 uur, Health Tech Theater 2). Schrijf je nu in via de site.

 

Link gekopieërd