VERPLAATST | Zorg & ICT 2021

Zorg & ICT oktober 2020

VAKBEURS ZORG & ICT VERPLAATST NAAR MEI 2021

Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19-virus) in Nederland, heeft Jaarbeurs, na intensief overleg, besloten de vakbeurs Zorg & ICT die op 27, 28 en 29 oktober 2020 zou plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht uit te stellen naar 18, 19 en 20 mei 2021.

ilionx en ICTZ verwelkomen je graag tijdens de Zorg & ICT beurs 2021!

Wij (ICTZ en ilionx) hebben onze kennis en ervaring gebundeld en zetten ons nu samen in voor slimme zorg! Weten hoe en welke oplossingen wij bieden, dat vertellen we je graag tijdens Zorg & ICT 2021 in de Jaarbeurs Utrecht. Van 18 t/m 20 mei ben je welkom op stand B.075!

‘SAMEN VOOR SLIMME ZORG’

Zorg & ICT

Let’s change Health

De zorgsector transformeert, dat biedt grote uitdagingen en heeft grote impact op iedere instelling. ICT is niet alleen nodig, het is fundamenteel voor een succesvolle zorgorganisatie. Zorg & ICT maakt de uitdagingen voor jou inzichtelijk en biedt verschillende mogelijkheden om concrete stappen te zetten. Of je nu begint met de transformatie, daar midden in zit of wilt doorpakken in de vervolgfase. Daarom staat “Let’s change Health” dit jaar centraal.

De vakbeurs biedt actuele informatie, zichtbare innovatie, een uitgebreid programma met presentaties en is een goede gelegenheid om kennis uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten.

Zorg & ICT 2020

Registreer je je op tijd, dan maak je via de beursorganisatie kans op een VIP-programma met o.a.: een exclusief inhoudelijk programma door Computable, drankjes in de exclusieve VIP-lounge, toegang tot de netwerkborrel en ‘reserved-seating’ in de theaters.

Theatersessies

We delen graag onze kennis over en ervaring met de laatste ontwikkelingen, toepassingen en diensten ter optimalisatie van de zorg. Dat doen we niet alleen op onze stand, maar we laten ook onze klanten aan het woord tijdens onze theatersessies!

In verband met het verplaatsen van Zorg & ICT naar 18 t/m 20 mei 2021, is het programma tijdelijk offline gehaald. Wanneer deze weer live is, komen ook onze theatersessies weer online.

Wij zien je graag op Zorg & ICT op stand B.075!

Ilionx logo
Link gekopieërd