7 t/m 9 april 2020

Zorg & ICT 2020

Zorg & ICT 2020
Wanneer 7 t/m 9 april 2020
Locatie Jaarbeurs Utrecht

ilionx en ICTZ verwelkomen je graag tijdens de Zorg & ICT beurs 2020!

Wij (ICTZ en ilionx) hebben onze kennis en ervaring gebundeld en zetten ons nu samen in voor slimme zorg! Weten hoe en welke oplossingen wij bieden, dat vertellen we u graag tijdens Zorg & ICT 2020 in de Jaarbeurs Utrecht. Van 7 t/m 9 april bent u welkom op stand B.075!

‘SAMEN VOOR SLIMME ZORG’

Zorg & ICT 2020

Let’s change Health

De zorgsector transformeert, dat biedt grote uitdagingen en heeft grote impact op iedere instelling. ICT is niet alleen nodig, het is fundamenteel voor een succesvolle zorgorganisatie. Zorg & ICT maakt de uitdagingen inzichtelijk voor u en biedt verschillende mogelijkheden om concrete stappen te zetten. Of u nu begint met de transformatie, daar midden in zit of wilt doorpakken in de vervolgfase. Daarom staat “Let’s change Health” dit jaar centraal.

De vakbeurs biedt u actuele informatie, zichtbare innovatie, een uitgebreid programma met presentaties en is een goede gelegenheid om kennis uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten.

Zorg & ICT 2020

Registreert u zich voor 18 maart a.s., dan maakt u via de beursorganisatie kans op een VIP-programma met o.a.: een exclusief inhoudelijk programma door Computable, drankjes in de exclusieve VIP-lounge, toegang tot de netwerkborrel en ‘reserved-seating’ in de theaters.

Wij zien u graag op Zorg & ICT op stand B.075!

Relevante content

Ilionx logo