waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Workshop App in a Day (virtueel)

Workshop App in a Day

Als zakelijk leider wil je snel reageren op de veranderende markt en kun je niet afhankelijk zijn van het ontwikkelen van maatwerk oplossingen hiervoor.

Je wil de mogelijkheid hebben om snel een oplossing te bouwen die aan je zakelijke behoeften voldoet. Met het Microsoft Power Platform kun je geweldige zakelijke apps bouwen zonder code te schrijven.

  • Digitaliseer bedrijfsprocessen, werk efficiënter en word papierloos
    Met Power Apps stel je power-users in bedrijfsrollen in staat om eenvoudig aangepaste zakelijke apps te bouwen en te implementeren met zowel Canvas- als Model-gestuurde apps.
  • Verbind eenvoudig al je applicaties en deel gegevens
    Met de Common Data Service for Apps kun je eenvoudig je gegevens samenbrengen en snel krachtige apps maken met behulp van een schaalbare data-service en app-platform dat rechtstreeks in het Power Platform is geïntegreerd.
  • Automatiseer en optimaliseer je bedrijfsprocessen
    Ten slotte, met Power Automate als jouw bedrijfsservice, kunnen je bedrijfsspecialisten en IT-professionals intuïtief geautomatiseerde workflows bouwen.

Workshop App in a Day

De App in a Day workshop is ontworpen om jouw Power Apps, Power Automate en CDS for Applications-ervaring op te bouwen met een uitgebreide eendaagse training onder leiding van de professionals van ilionx en Microsoft. De training biedt praktische hands-on ervaring in het creëren van Power Apps oplossingen, door middel van een begeleide App creatie workshop. Je leert hoe je aangepaste apps kunt bouwen die op mobiele apparaten kunnen worden uitgevoerd en deze veilig binnen je organisatie kunt delen.

Programma

09:00 – 09:45 Introductie ilionx en Power Platform
09:45 – 11:30 Aan de slag met je eigen Power App (module 1)
11:30 – 12:30 Virtuele lunch via Teams
12:30 – 14:00 Aan de slag met Dataverse (module 2)
14:00 – 15:15 Aan de slag met je eigen Power App (module 3)
15:10 – 15:30 Pauze
15:30 – 16:45 Aan de slag met Power Automate (module 4)
16:45 – 17:00 Afronding

 

Link gekopieërd