waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Webinar ‘Veilig en archiefwaardig werken binnen Microsoft Teams’

Archiefwaarding werken | Onegov Teamwork | Microsoft Teams

Donderdag 23 september organiseren we van 10.00 tot 11.00 uur een webinar en nemen we je in één uur mee in de mogelijkheden van Microsoft Teams gecombineerd met Onegov Teamwork.

Het nieuwe werken van nu is vanuit huis digitaal (samen)werken. Maar hoe kun je hier nog meer uit halen als organisatie en als medewerker? Met Onegov Teamwork van ilionx heb je de juiste oplossing in handen. Zo wordt digitaal samenwerken niet alleen efficiënter en veiliger, maar ook makkelijker en leuker!

Inmiddels zijn de meeste organisaties gewend met het werken binnen Microsoft Teams en dat brengt uitdagingen met zich mee. Onegov Teamwork maakt gebruik van Microsoft Teams en faciliteert in een gecontroleerde uitrol van teams. Nieuwe teams krijgen door de selectie van een template de juiste inrichting mee en een kanaal of documenten in de teams zijn niet alleen beveiligd, maar worden ook gearchiveerd en vernietigd door het gebruik van de VNG selectielijst.

Tijdens het webinar laten we zien hoe je MS Teams optimaal kunt gebruiken en hoe wij met de inzet van Onegov Teamwork onderstaande uitdagingen wegnemen:

– Hoe werk ik eenvoudig en veilig samen met collega’s en externen;
– Hoe zorg ik voor een uniforme uitrol van MS Teams binnen mijn organisatie inclusief vooraf ingerichte tabs, mappen en kanalen;
– Hoe zorg ik ervoor dat de Archiefwet en de AVG niet in het geding komen;
– Hoe krijg ik betere inzichten in mijn projecten en teams;
– Hoe worden documenten met behulp van ValidSign eenvoudig ter ondertekening aangeboden.

Ben je benieuwd wat Onegov Teamwork voor jouw organisatie kan doen? Meld je dan hiernaast aan voor het webinar op donderdag 23 september om 10.00 uur.

Ben je niet beschikbaar op donderdag 23 september? Geen probleem! Schrijf je alsnog in en je ontvangt meer informatie na afloop.

Link gekopieërd