waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Webinar Securing Containerized Workloads

Maakt jouw organisatie net als vele anderen reeds gebruik van containerized workloads? Niet vreemd, want de voordelen zijn enorm. Het beheren en onderhouden van deze omgevingen is vaak nieuw en complex, ook op het gebied van security. Dan is natuurlijk de volgende vraag of deze omgevingen op de juiste manier beveiligd zijn?

Wil jij zien wat de best practices zijn omtrent het beveiligen van container workloads op Kubernetes? Op donderdag 17 maart 2022 om 11:00 uur host ilionx het gratis webinar: ‘Securing Container Workloads’. Samen met partner Fortinet nemen we je mee in de wereld van containers en do’s en don’ts omtrent Kubernetes. Het webinar webinar duurt maximaal 1.5 uur. Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chat/Q&A.

Na een introductie bespreken Joep Kremer, Managing Security Consultant, van ilionx en Jorgen Rosink, Systems Engineer, van Fortinet o.a. welke uitdagingen er zijn bij het gebruik van containerized workloads. Je krijgt antwoord op de vraag ‘Hoe containerize je een applicatie in docker?’ en ‘Hoe beveilig je effectief en efficiënt een containerized workload?’ Het webinar is een mix tussen functionele en technische informatie en is met name geschikt voor netwerk, security en devops specialisten en architecten.

Het webinar duurt maximaal 1.5 uur. Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chat/Q&A.

Ben je er graag bij (alleen of met een collega) meld je direct aan en je ontvangt een bevestiging van ons.

Link gekopieërd