waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Webinar Gebruikersadoptie CRM, Zaaksysteem en Teams

Lunch & Learn Webinar

Hoe gebruikersadoptie veranderingen binnen de door ons geleverde CRM, Zaaksysteem en Teams-oplossing ondersteunt.

Een nieuwe werkplek (technisch) implementeren is één, maar zorgen dat de medewerkers goed (blijven) leren omgaan met de technologieën die er zijn of gaan komen, is uiteindelijk allesbepalend voor een succesvolle verandering. Alles met als doel het werk ook in deze tijd efficiënter, veiliger en vooral een beetje leuker te maken. Maar hoe krijgen we dat voor elkaar, en zeker in deze tijd?

Deze transformatie waar velen van ons momenteel inzitten, lijkt voor een groot gedeelte over technologie te gaan. En natuurlijk speelt technologie een essentiële rol; introductie van nieuwe technologie op de werkplek brengt nu eenmaal veranderingen met zich mee. Maar de echte verandering en daarmee ook de echte impact van de transformatie die plaatsvindt in de organisatie is die van mensen. Impact is natuurlijk veel breder dan enkel praktisch weten ‘hoe de knoppen werken’. Het gaat ook over een verandering in routine, werkafspraken en een nieuwe manier van (samen)werken. Om deze reden is het belangrijk dat de medewerkers vanaf dag één betrokken worden bij de implementatie van een nieuwe digitale werkplek om zich zo ‘relevant’ te voelen en daarmee onderdeel zijn van de verandering. Maar wat bepaalt het daadwerkelijke succes van de invoering van een nieuwe technologie? Naast het feit dat technologie gewoon moet werken, zijn tevreden gebruikers die weten en kunnen werken na de transformatie essentieel.

Wij geloven erg in het succes van adoptie dat gericht is op personalisatie, zowel vanuit de organisatie als de medewerkers, om ervoor te zorgen dat draagvlak gecreëerd wordt en de verandering duurzaam is.

Tijdens de webinar leer je het volgende:

  • Waarom adoptie belangrijk is voor duurzame nieuwe werkgewoontes;
  • De gewenste adoptieaanpak voor CRM, Zaaksysteem en Teams-oplossing;
  • De benodigdheden vanuit de organisatie voor goede adoptie.
Link gekopieërd