waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Virtueel rondetafelgesprek 19 oktober ‘Visievorming op Cliënt – Patiënt betrokkenheid’

Salesforce rondetafel

Samen met onze partner Salesforce organiseren wij op dinsdag 19 oktober een virtueel rondetafelgesprek over ‘Visievorming op Cliënt – Patiënt betrokkenheid’.

Ben je ook benieuwd hoe de toekomst van zorg eruit ziet en welke rol digitalisering hierin speelt? Op dinsdag 19 oktober organiseren wij samen met onze partner Salesforce een virtueel rondetafelgesprek onder leiding van Michiel van Vlimmeren, SVP & General Manager Netherlands bij Salesforce en Coen Egberink, Directeur ilionx healthcare.

Tijdens dit rondetafelgesprek zullen zij samen met 4 gesprekspartners uit de wereld van ziekenhuizen, klinieken en medisch technische bedrijven een discussie voeren rondom hedendaagse en toekomstige patiënt/cliënt betrokkenheid. Onderwerpen die we zullen bespreken zijn:

• De zorg van de toekomst.

• Hoe werkt effectieve digitalisering in de zorg?

• Hoe gaan we in Nederland de patiënt/cliënt beter bedienen?

Graag nodigen wij je uit om deze discussie virtueel bij te wonen waarbij mogelijkheid is om vragen/opmerkingen in te brengen via de Q&A. Deze interactieve sessie wordt live gestreamd vanuit de studio via Zoom en aan het einde van de sessie is er tijd voor vragen.

Tafelhosts

Gesprekspartners

Link gekopieërd