waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Redelivery eXtreme 365

Zoals je wellicht al meegekregen hebt, heeft op 25, 26 & 27 maart het jaarlijkse eXtreme 365 Europe plaatsgevonden: hét Microsoft Dynamics 365 event voor de Dynamics 365 community.

Uiteraard heeft ilionx ook dit jaar weer een team met enthousiaste Dynamics 365 specialisten hier naartoe gestuurd om geïnformeerd te worden over de nieuwste ontwikkelingen. In een week tijd werden wij op de hoogte gesteld van de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van Dynamics 365, maar ook een breed scala aan relaterende applicaties en services.

Wil jij nou ook geinformeerd worden over de laatste Dynamics 365 trends en ontwikkelingen die dit jaar beschikbaar komen? Dat kan! In de middag van donderdan 18 april organiseren wij van 14:00u – 17:00u namelijk verschillende sessies waarin wij u over deze trends en ontwikkelingen bijpraten. Interessant voor zowel gebruikers als beheerders.

Het programma

Plenair
14:00u – Opening en Keynote:
Digitale transformatie gaat niet alleen over technologie – het vergt een vernieuwde kijk op bestaande businessmodellen. Het betekent dat we intelligente systemen omarmen die mensen, data en processen op een andere manier bij elkaar brengen.

14:30u – What’s new:
Overzicht nieuwe functionaliteit; releasebeleid & Power Platform.

Break out ronde 1
15:05u – OMNI-channel:
Communiceer vanuit 1 platform via diverse kanalen met je klant; centraal klantbeeld en chatbots (Microsoft Dynamics 365 Customer Services).

15:05u – Optimaliseer de prestaties van uw organisatie:
Integrale oplossing voor Professionele Services Organisaties binnen Microsoft Dynamics 365 (Microsoft Dynamics 365 & PSA Suite).

15.35u – Pauze

Break out ronde 2
15.50u – Van idee tot geweldig event:
Maximaliseer het marketingrendement door sales en marketing te koppelen, processen te automatiseren en succesvolle events te organiseren (Microsoft Dynamics 365 Marketing).

15.50u – Bouw en automatiseer apps allemaal zonder ook maar één regel code te schrijven. Apps die op elk apparaat werken en volledig op maat zijn gesneden voor de behoeften van jouw bedrijf (Power Platform).

Plenair
16.25u – Haal alles uit je data:
Verbeter de informatievoorziening met waardevolle inzichten die je organisatie helpen beslissingen te onderbouwen (Power BI).

17.00u – Afsluiting en borrel 

Event Training icoon
Link gekopieërd