waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Power BI Gebruikersdag 2022

POWER BI GEBRUIKERSDAG 2022

Op zaterdag 2 april is het tijd voor de Power BI Gebruikersdag 2022. Een snelgroeiend evenement voor gebruikers, specialisten en geïnteresseerden in Power BI. De twee dagen voorafgaand aan het evenement staan in het teken van de Precon (31 maart) en de Deep Dive Friday (1 april). 

Na een eerste editie eind 2016 met ruim 200 bezoekers, was de laatste editie in 2019 uitverkocht en bezochten ruim 700 bezoekers het evenement. In 2020 en 2021 kon de Power BI Gebruikersdag helaas niet doorgaan vanwege Covid-19, maar voor de komende Power BI Gebruikersdag is de capaciteit verder verhoogd en worden 900 enthousiaste Power BI gebruikers verwacht. Als trotse partner zijn wij blij dat het evenement in 2022 weer plaatsvindt!

Vrijdag 1 april is een dag voor deep-dive sessies van gerenommeerde sprekers. De zaterdag vormt het hoogtepunt en wordt gevuld met een programma van technische sessies, praktijkcases en nieuwe ontwikkelingen in en rond Power BI, gepresenteerd door deskundige sprekers uit binnen-en buitenland. Na de keynote zijn er vijf parallelle tracks. Tussen de tracks door ben je van harte welkom op onze stand en ontmoeten we je graag.

Doelgroepen

Het Power BI platform ontwikkelt zich razendsnel, en daarmee worden de doelgroep en de onderwerpen steeds breder. Ook de Power BI Gebruikersdag trekt uiteenlopende doelgroepen:
✓ IT- en BI-professionals
✓ Finance en andere business professionals
✓ Eindgebruikers en management van organisaties die overwegen om Power BI in te zetten.

Sessie ilionx

Marco Mulder, BI Consultant bij ilionx, spreekt zaterdag 2 april om 15:30 uur over Power BI Goals. In deze sessie laten we zien hoe je je doelstellingen kan koppelen aan interactieve Power BI rapportages. Tussen de sessies door ben je van harte welkom op onze stand en ontmoeten we je graag!

Platinum Partnership

Ook in 2022 is ilionx weer aanwezig als Platinum Partner van de Power BI Gebruikersdag! Zien wij jou op zaterdag 2 april?

 

Link gekopieërd