Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

VERPLAATST | Power BI Gebruikersdag 2022

POWER BI GEBRUIKERSDAG VERPLAATST NAAR MAART 2022 (ONDER VOORBEHOUD)

Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) in Nederland heeft de organisatie besloten de Power BI Gebruikersdag die op 25, 26 en 27 maart 2021 zou plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht uit te stellen naar maart 2022 (onder voorbehoud).

De Power BI Gebruikersdag is een snelgroeiend evenement voor gebruikers van en specialisten in Power BI en voor wie zich wil oriënteren op de mogelijkheden van Power BI.

Na een eerste editie eind 2016 met ruim 200 bezoekers, was de editie van 2018 uitverkocht met 450 bezoekers. Bij de laatste editie was het event eveneens uitverkocht en bezochten 700 bezoekers het evenement. Voor de vierde Power BI Gebruikersdag is de capaciteit verder verhoogd en worden er 900 bezoekers verwacht.

De dag wordt gevuld met een programma van technische sessies, praktijkcases en nieuwe ontwikkelingen in en rond Power BI. Er komen ook dit jaar weer deskundige sprekers uit binnen- en buitenland. Na de plenaire sessie zijn er vijf parallelle tracks. Tussen de sessies door zijn ruime pauzes, een lunch en een borrel als afsluiting. Voldoende gelegenheid dus om nieuwe contacten te leggen en te netwerken.

Power BI Gebruikersdag 2020

Doelgroepen

Het Power BI platform ontwikkelt zich razendsnel, en daarmee worden de doelgroep en de onderwerpen steeds breder. Ook de Power BI Gebruikersdag trekt uiteenlopende doelgroepen:
✓ IT- en BI-professionals
✓ Finance en andere business professionals
✓ Eindgebruikers en management van organisaties die overwegen om Power BI in te zetten.

Platinum Partnership

Ook in 2021 is ilionx weer aanwezig als Platinum Partner van de Power BI Gebruikersdag! Zien wij jou op zaterdag 27 maart 2021?

Ilionx logo
Link gekopieërd