waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Overheidsevent i.s.m. Microsoft

“Hoe kunnen Gemeentes, Provincies, Waterschappen, Ministeries en ZBO’s de burgers en bedrijven toch optimaal bedienen via meerdere communicatiekanalen en -processen?”

De samenleving digitaliseert in rap tempo, waardoor burgers en bedrijven verwachten dat informatie altijd en overal beschikbaar is. Dit betekent dat overheidsorganisaties worden uitgedaagd om verschillende digitale middelen in te zetten, om de rol als proactieve dienstverlener te kunnen vervullen.

Microsoft en haar partners bieden oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld voor de overheid, waarbij ondersteuning plaatsvindt van het bredere platform (Office 365, Dynamics 365, Azure).

Zo is het essentieel voor relatiebeheer (CRM) om relevante stakeholders in kaart te brengen en daarmee samen te kunnen werken met bedrijven en partners in de keten.
Het is niet alleen cruciaal om proactief de burger in te kunnen lichten via meerdere communicatiekanalen (Whatsapp, Skype, Twitter, Facebook, Mail, etc.), maar tevens om het contact op een goede en overzichtelijke manier vast te leggen. Hierdoor ontstaat een 360 graden klantbeeld waarop de communicatie weer kan worden afgestemd.

Door zaakgericht te werken moet de burger beter bediend worden, waarbij toepassingen als selfservice portalen kunnen worden ingezet en het werken met slimme apps zorgt voor meer gebruikersgemak.

In deze sessie zal Microsoft inspireren door de visie te delen op digitale transformatie in de overheid, praktische demo’s te laten zien, en referenten te laten spreken.

Programma

Plenaire Sessies

Tijd Sessie Topics
12.00u – 12.45u Lunch
12.45u – 14.45u Microsoft in de Overheid Waarom Microsoft? Dynamics 365
Relatiebeheer Meervoudig relatiebeheer, AVG-compliant, CRM, contractbeheer, parkmanagement
Klantencontact Omni-channel communicatie, chat bots, sportstimulering
Zaakgericht werken Self-service portalen, Powerapps, 360 graden klantbeeld

Keuze Sessies

14.45u – 16.00u Teams (Office 365) Integratie van Teams & Dynamics 365, goed samenwerken
HR Recruitment Nieuwe werknemers vinden en binden
Marketing automation City marketing, event management, nieuwsbrieven
Rondleiding Het nieuwe Microsoft kantoor ontdekken

 

Link gekopieërd