waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Middag workshop migratie ICT-landschap naar de cloud in de zorg

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze interactieve workshop met best practices in de zorg ten aanzien van de migratie van het ICT-landschap. Dit alles gaat plaatsvinden op 11 april in het splinternieuwe kantoor van onze partner Microsoft.

Waarom deelnemen?

Een migratie naar de cloud is voor de meeste zorginstellingen een ingrijpende gebeurtenis. Processen, verouderde apparatuur en applicaties moeten tegen het licht gehouden worden. Passen ze nog in de cloud-strategie? Kunnen we ze vervangen door cloud-varianten of kunnen ze lift and shift verplaatst worden? Hoe komt privacy hierbij kijken of wat betekent dit voor de werkprocessen van medewerkers?

Tijdens de workshop krijg je antwoord op deze vragen. De workshop begint om 14:00 u en eindigt inhoudelijk om 16:00 u met een afsluitende borrel nadien.

Het programma bestaat onder andere uit:

  • Interactieve opdracht over valkuilen bij cloud-migraties
  • Interessante klantcase
  • Rondleiding bij Microsoft

Wil je weten hoe je het ICT-landschap van jouw zorginstelling veilig en effectief naar de cloud migreert? Schrijf je dan hieronder in voor deze workshop.  Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan want vol is vol.

Event Training icoon
Link gekopieërd