waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Microsoft en ilionx sessie voor toekomstgericht onderwijs – woensdag 20 september

Sessie Microsoft voor onderwijs

Hoe transformeer je het onderwijslandschap met Dynamics 365?

Het onderwijs in Nederland staat voor diverse uitdagingen, zoals het aantrekken van studenten, het onderhouden van contacten met alumni en het faciliteren van het programma een ‘Leven Lang Ontwikkelen’ (LLO). Om deze uitdagingen aan te pakken, hebben Microsoft en ilionx de krachten gebundeld. Door gebruik te maken van Microsoft Dynamics 365 bieden wij een geavanceerd platform waarmee onderwijsinstellingen hun relaties effectiever kunnen bedienen en de kansen in de onderwijsmarkt beter kunnen benutten.

Dynamics 365

Met Dynamics 365 worden handmatige processen geautomatiseerd, wat resulteert in goede data en daardoor betere inzichten in de doelgroep. Bovendien zorgt het platform voor verbeterde processen en een consistente communicatie, waardoor onderwijsinstellingen optimaal kunnen profiteren van kansen in de markt.

Op woensdag 20 september van 12.00 – 17.00 uur organiseren Microsoft en ilionx een sessie voor toekomstgericht onderwijs. Tijdens deze sessie vertelt Microsoft een inspirerend verhaal over de nieuwste ontwikkelingen op het Dynamics platform, zoals het gebruik van Artificial intelligence (AI) en de mogelijkheden van de nieuwste toepassing ‘Copilot’. Daarna neemt ilionx je mee in de lessons learned bij recente implementaties, zoals bij ROC Mondriaan en Erasmus Universiteit Rotterdam. Tot slot creëren we de mogelijkheid om samen te discussiëren over recente thema’s, kansen en uitdagingen in de markt. We eindigen de middag met een gezellige netwerkborrel.

Agenda
12.00 – 13.00 uur: inloop met lunch
13.00 – 13.45 uur: Microsoft & onderwijs (innovatie en ontwikkelingen)
13.45 – 14.30 uur: ilionx & onderwijs (ervaringen in de markt)
14.30 – 15.00 uur: koffiepauze
15.00 – 16.00 uur: discussie- en vragenronde
16.00 – 17.00 uur: netwerkborrel

Ben jij er woensdag 20 september ook bij? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop. We kijken uit naar je komst.

De sessie vindt plaats op het hoofdkantoor van Microsoft in Amsterdam. Paar dagen voor het event ontvang je een bevestiging met aanvullende informatie. 

Aanmelden
Link gekopieërd