waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Microsoft Discover workshop: Virtual Agent in A Day speciaal voor overheidsinstanties

Microsoft Discover workshop: Virtual Agent in A Day speciaal voor overheidsinstanties

Virtual Agents worden steeds belangrijker. 66% van de klanten probeert bijvoorbeeld eerst een self-service voordat ze contact opnemen met een agent.

Snel, gepersonaliseerd en gemakkelijk op elk kanaal communiceren staat centraal in de huidige samenleving. Maar ook intern maken Virtual Agents steeds meer het verschil in het efficiënt werken. Hiermee maak je bijvoorbeeld het zoeken naar informatie en documentatie makkelijker. Microsoft Powerplatform is een mooie omgeving en biedt ook niet-programmeurs met een no-code interface de mogelijkheid om deze oplossingen te bouwen.

Deze gratis workshop geeft je praktijkervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van een chatbot. Wat kan je verwachten van deze workshop?

Agenda

10:00 – 12:00 uur | Module 1: Bouw je chatbot
We beginnen met een introductie over wat chatbots zijn, welke verschillende business cases er zijn en gaan aan de slag met het bouwen van je eigen chatbot. Deze maken we stap voor stap beter.

12:30 – 14:00 uur | Module 2: Power Automate en andere integraties
We gaan een stap verder en koppelen samen een Power Automate flow aan je chatbot om bedrijfsprocessen te automatiseren. Ook laten we de mogelijkheid zien hoe een agent het gesprek overneemt met de juiste context.

14:00 – 16:00 uur | Module 3: Topic design, optimizing your bot, and analytics
We gaan verder met het optimaliseren van je chatbot. Hoe richt je je chabot in? Met welke topics? En hoe analyseer en train je je chatbot?

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. Wanneer je deelneemt aan dit evenement, zijn je naam, e-mailadres en/of je telefoonnummer zichtbaar in de deelnamelijst van de sessie. Door deel te nemen aan dit evenement, ga je hiermee akkoord.

Link gekopieërd