waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Microsoft Discover workshop: Firstline Workers Manufacturing

Microsoft Discover workshop Firstline Workers Manufacturing

Alle medewerkers uitrusten met de juiste digitale hulpmiddelen is één van de belangrijkste barrières voor een succesvolle digitale transformaties binnen (productie-)ondernemingen.

Deze tekortkomingen komen het meest duidelijk naar voren bij het uitvoerend personeel, vaak de meerderheid van het personeelsbestand binnen productie-ondernemingen.

Microsoft Discover workshop: Firstline Workers biedt hands-on ervaring met Microsoft 365 en met Microsoft Teams binnen manufacturing/productie omgevingen om te laten zien hoe jij jouw uitvoerende medewerkers kunt versterken. Dit terwijl de digitale assets en gegevens veilig blijven en voldoen aan nalevingsvereisten.

Deze virtuele workshop helpt je begrijpen hoe de traditionele samenwerkings- en teamworkuitdagingen van de uitvoerende medewerkers te overwinnen zijn. Daarnaast ontdek je hoe je de productiviteit kunt verhogen dankzij de toegenomen betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers. Allemaal op een veilige en conforme manier.

Een facilitator leidt de workshop met een agenda en helpt inzicht te geven in het vinden van oplossingen voor jouw bedrijf in een interactieve, ervaringsgerichte en leuke setting. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Uitdagingen voor manufacturing bedrijven met eerstelijns werknemers
  • Inleiding tot Microsoft 365 en Microsoft Teams, de hub om alle werknemers op één platform te verbinden.
  • Denk opnieuw na over samenwerking en Teamwork: verbind werknemers met de expertise, middelen en tools om productiever te zijn en voorkom afbreuk aan informatiestromen.
  • Digitaliseren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen: door firstline tools, activiteiten en workflows te moderniseren, kun je de inzichten op het gebied van bedrijfsprestaties verbeteren en sneller verbeterpunten identificeren of tegemoetkomen aan branchespecifieke behoeften.
  • Houd systemen en gegevens veilig: verken beveiligings- en nalevingsmogelijkheden, geïntegreerd in ons Firstline Workers-aanbod. Je hoeft niets anders toe te voegen.

Geef jouw uitvoerende medewerkers de moderne en intuïtieve tools die ze nodig hebben om optimaal te presteren, en zij zullen een echt verschil maken voor jouw organisatie.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. Wanneer je deelneemt aan dit evenement, zijn je naam, e-mailadres en/of je telefoonnummer zichtbaar in de deelnamelijst van de sessie. Door deel te nemen aan dit evenement, ga je hiermee akkoord.

Link gekopieërd