waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Lunchsessie Zorgcontrol

Healthcare Cloud

Je organisatie is volop in beweging, wat leidt tot nieuwe inzichten en behoeften.

Veel zorgklanten maken naar tevredenheid gebruik van onze BI-oplossing genaamd Zorgcontrol. Echter zien wij veel vraag naar vernieuwing danwel andere vormen van het analyseren én visualiseren van de beschikbare data, zodat dit past bij je organisatie van nu en de nabije toekomst.

Wij hebben hierop ingespeeld en willen je graag meenemen in de ontwikkelingen van Zorgcontrol 2.0, vanuit de Cloud én visualisatie via Microsoft PowerBI. Wat dit allemaal betekent voor jou en wat de mogelijkheden en kansen zijn voor jouw organisatie, delen wij graag tijdens een lunchsessie in Groningen. Deze sessie is ook interessant voor als er (nog) geen gebruik wordt gemaakt van Zorgcontrol.

We vinden het vooral belangrijk dat je samen met andere zorginstellingen ervaringen kunt uitwisselen.

Er is nog meer…

In de gezondheidszorg is veel data beschikbaar, veel in de vorm van verslaglegging in ongestructureerde data-bronnen. Met behulp van Machine Learning kan deze data worden ingezet voor kwaliteitsverbetering. Op dit moment wordt er door ons gewerkt aan een pilot, waarbij deze nieuwe methode wordt gebruikt voor het voorspellen van o.a. het meest geschikte behandelpad voor de cliënt. Het moet de behandelaar(s) inzicht geven in de factoren die in dit model belangrijk zijn gebleken voor de verbetering van de zorg. Hoe dan? Dat vertellen we je graag op 9 mei 2019.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hendrik Woudstra via hwoudstra@ilionx.com of Jasper Dieters via jdieters@ilionx.com.

Link gekopieërd