waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Interactieve ontbijtsessie over de digitale werkomgeving

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze interactieve kennissessie over de digitale werkomgeving. Dit alles gaat plaatsvinden op 14 mei in het splinternieuwe kantoor van Microsoft.

Waarom deelnemen?

Ben je op zoek naar concrete ervaringen, tips en tricks bij de implementatie van een digitale werkomgevingen? Dan is deze workshop een must! Veel organisaties willen een volgende stap zetten in het digitaal ondersteunen van hun medewerkers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Bij voorkeur in één oogopslag inzicht in hun e-mail, het belangrijkste nieuws, contacten, hun agenda en relevante bedrijfsapps. Daarnaast willen zij ondersteund worden in het effectief samenwerken met collega’s en partners. Optimaal gebruikmakend van de tooling die standaard vanuit Office 365 voorhanden is.

Tijdens de kennissessie behandelen we een recente implementatie bij één van onze klanten. Hierin delen wij de gezamenlijke ervaringen, van de transitie naar de cloud tot aan de adoptie door de medewerkers. Wij sluiten deze kennissessie af met een rondleiding door het splinternieuwe Microsoft kantoor met hierin de nieuwste technologische snufjes.

De workshop begint om 8:30 uur en eindigt om 10:30 uur.

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je dan hieronder in voor deze workshop. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan want vol is vol.

Event Training icoon
Link gekopieërd