waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

VERPLAATST | ilionx aanwezig tijdens Connect.frl 2022

CONNECT.FRL VERPLAATST NAAR 30 MAART 2022 

Netwerken tijdens hét ICT-netwerk van Noord-Nederland: Connect.frl

Op 30 maart 2022 is ilionx aanwezig tijdens het fysieke evenement Connect.frl in het WTC Leeuwarden.

Connect.frl  is het grootste IT-netwerk van Noord Nederland. Dit netwerk van (IT) bedrijven komt regelmatig samen om kennis te delen, IT-talent uit te wisselen en te laten zien dat Noordelijke bedrijven voorop lopen op innovatie en veel te bieden heeft aan IT-specialisten. Achterliggende gedachte is om zo IT personeel te behouden voor Noordelijke organisaties.

Het thema van Connect.frl staat in het teken van Data en 1400 mensen een onvergetelijke en inspirerende dag bieden. ilionx is op Connect.frl te vinden met een stand en organiseert een inhoudelijke learning Track: Data Driven Demand Planning. Naast ilionx kan je learning tracks volgen van bedrijven als ING, Aegon, TKP, CJIB en RDW.

Connect.frl biedt ons de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te netwerken met (potentiële) klanten. Na afsluiting van het event zal er een CIO-diner plaatsvinden waar ilionx aanschuift. Anderzijds komen we graag in contact met potentiële nieuwe medewerkers. Het grootste deel van de mensen die bij dit event aanwezig zijn, zijn werkzaam in de IT of volgt een IT-gerelateerde studie aan de Hanze Hogeschool of Stenden NHL.

We hopen ook jou te zien in Leeuwarden!

Link gekopieërd