waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hét Low-code No-code congres 2019

Hoe u als wendbare organisatie innovatie en procesoptimalisatie versnelt.

IT-afdelingen kunnen de digitale transformatie nauwelijks bijbenen. De business wil altijd sneller dan IT kan leveren. Bovendien zijn de benodigde programmeervaardigheden niet altijd aanwezig binnen de afdeling en moderne systemen zijn zo complex dat het ontwikkelen zo lang duurt dat de systemen al verouderd zijn als ze worden opgeleverd. Low-code en No-code Applicatie Platformen kunnen hier een oplossing voor bieden. Onderzoeksbureau Forrester omschrijft ze als platformen die de snelle oplevering mogelijk maken van business-applicaties met een minimum (of zelfs geen) aan handmatig coden en minimale investeringen vooraf voor training en deployment.

Vragen die beantwoord zullen worden

  • Waarom zou u kiezen voor een Low- of No code code manier van werken?
  • Hoe gaat u Low & No-code integreren met uw legacy systemen om nieuwe services te bouwen?
  • Hoe bewaakt u de balans tussen; kwaliteit, snelheid, schaalbaarheid, prestaties en veiligheid
  • Maakt u van iedereen met behulp van No-code een (Citizen)-developer? Hoe bouwt u een goed team? Wie houdt de controle? En hoe voorkomt u  Shadow IT?
  • Is de Low- & No-code een voorwaarde voor snelle innovatie? Of is het de ideale tool voor procesautomatisering en -optimalisatie?
  • Zou Low & No-code een ideale accelerator kunnen zijn voor een hybrid digital workforce

Gold partnership

Het Low-code No-code congres helpt u om succesvol Low-code No-code toe te passen in de praktijk. Tijdens dit congres wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en oplossingen hiervoor. Hierbij kijken we naar mensen, processen, de organisatie en de techniek.

Als Gold Partner is ilionx aanwezig bij de eerste editie van dit congres. Tijdens het congres zullen wij tevens een interessante keynote verzorgen, waarover later meer.

Link gekopieërd