waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Zorg & ICT online editie: 18 t/m 21 mei

Dutch Health Week 2021

Zorg & ICT > Dutch Health Week

Wat eigenlijk een groot event in de Jaarbeurs moest worden, is omgedoopt tot het grootste online evenement voor de zorgsector in 2021. Van 18 t/m 21 mei 2021 vindt de eerste editie van de Dutch Health Week plaats. Uiteraard zal ilionx healthcare ook online aanwezig zijn om te laten zien hoe ICT ingezet kan worden om de zorg slimmer te maken.

‘Let’s improve health together‘
Grote beurzen als Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support slaan de handen ineen met onder meer de Vrije Universiteit, de Open Universiteit en de internationale geneeskundeprijzen Prix Galien. Het doel van het online event is om professionals in de zorg en de life sciences te inspireren en kennis te laten maken met nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de zorgsector.

Het thema van de Dutch Health Week is ‘Let’s improve health together‘. Als we de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd willen bieden, moeten we samen over de muren van eigen organisatie heen kijken en de handen ineen slaan. We dienen op zoek te gaan naar nieuwe manieren, oplossingen en innovaties, zodat we ook toekomstige generaties kwalitatief hoogstaande, toegankelijke en betaalbare zorg kunnen blijven bieden.

Ontmoet ons online
Je kunt een sterk inhoudelijk en inspirerend online programma verwachten over de transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg en een gezonde samenleving, met dagelijks top keynotes door gastsprekers, rondetafelgesprekken waar experts aanschuiven, netwerkbijeenkomsten en demo’s met mogelijkheden van innovatieve producten en diensten.

Webinar ‘Datagedreven zorg: een samenspel van mens, proces en technologie’
Op woensdag 19 mei om 11:15-11:45 uur vertellen David Fremijer en Matthijs Vogt van ilionx healthcare hoe je over de assen mens, proces en technologie de juiste stappen neemt naar datagedreven zorg.

Wij zien vaak dat datagedreven zorg start met de implementatie van een technische oplossing zoals een BI tool. Hiermee wordt onterecht de verwachting gewekt dat de zorgorganisatie daardoor datagedreven gaat werken. Niets is minder waar! Organisaties die datagedreven werken hebben datagedreven mensen in dienst. Deze mensen halen waardevolle informatie uit data en vertalen deze naar acties. Een datagedreven organisatie vergaart data, vertaalt deze naar hoogwaardige informatieproducten en behaalt daarmee de gestelde doelen.

Link gekopieërd