waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

De Kenniscarrousel bij ilionx Den Bosch (BBQ & Bier)

De Kenniscarrousel bij ilionx Den Bosch (BBQ & Bier)

Voed lichaam én geest! Kom naar de Kenniscarrousel op 29 juni: BBQ, bier en kennisdeling van 16:00 – 19:00. Naast interessante sprekers en bespreken van boeiende topics, is er een gezellige BBQ met lekkere biertjes. Om het feest compleet te maken, kun je naast een rondje meegaan met de kenniscarrousel, ook eens aan het Rad van Fortuin draaien! Altijd prijs, uiteraard in de vorm van extra voeding voor lichaam of geest.

Agenda

16:00 – 16:30   Ontvangst
16:30 – 17:00   Observability, ABS voor je IT-landschap!
17:00 – 17:30   Event drive architecture, werk in uitvoering
17:30 – 18:00   Hyperautomation? Concrete, praktische toepassingen in de markt!
18:00 – 19:00   BBQ én rad van fortuin

Sprekers & topics

Berend Onnes, Ditigale Tranformatie Strateeg “Observability, ABS voor je IT-landschap!”
“IT moet constant sneller, maar mag niets aan betrouwbaarheid inleveren. Met hoge snelheid de bocht uitvliegen is geen optie! Bas legt uit hoe Observability een essentiële functie vervult in een modern IT-landschap. We creëren high-tech cockpits die onmisbaar zijn voor het management, waarbij continuïteit en voorspelbaarheid kernbegrippen zijn.”

Luc Gorissen, Cloud Architect & Business Unitmanager “Event-Driven Architecture, werk in uitvoering.”
“Luc brengt Event-Driven architecture dagelijks in de praktijk. Ontdek hoe het organisaties helpt om monolieten te transformeren en zo te komen tot een flexibele, event-driven oplossing waarbij de starheid van de monoliet wordt vermeden. De balans tussen complexiteit, flexibiliteit en gezond verstand: Applicatie Modernisatie in optima forma.“

Desmin Dekker, Director New Business en John Schussler Director Services & Solutions van You-Get “Hyperautomation? Concrete, praktische toepassingen in de markt!”
Hyperautomation? Ja, goed gelezen. Het is door Gartner benoemd tot dé technologietrend van 2022. Hyperautomation voegt technieken als workflow, artificial intelligence, robotic process automation en low code samen en automatiseert wat eerder niet geautomatiseerd kon worden. Ontdek hoe je zelfs automatiseringen automatiseert!

Wat nog meer?
Onder het genot van een biertje kan je aansluiten bij één van de borreltafels, waar gesproken wordt over de volgende onderwerpen: ilionx Transformatie Kompas (iTK), Event driven architecture (EDA), Observability, Domain Driven Design (DDD), Java traineeship en Architecture-track.

Link gekopieërd