waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Lunch & Learn Sessie: De do’s en don’ts bij een digitale verandering

Lunch & Learn Sessie

Lunch & Learn Sessie: De do’s en don’ts bij een digitale verandering 

Een verandering is meer dan alleen de verandering zelf. De nieuwe situatie dient begrepen en omarmd te worden. Ook een digitale verandering in jouw organisatie is daarom mensenwerk. Maar hoe pak je die kant van een verandering goed aan? Hoe krijg je jouw mensen écht mee, en waar moet je op letten?  

Deze vragen bespreken wij in onze volgende online Lunch & Learn Sessie op 24 maart om 12.15 uur. De webinar duurt 30 minuten, tot 12.45 uur. Samen bekijken wij hoe je methodisch naar verandering kan kijken, om zo barrières te spotten en hier goed naar te handelen. De kans is groot dat er in jouw organisatie (binnenkort) ook een verandering gaande is. Je wil natuurlijk dat deze goed verloopt, en met onze tips wordt dat een stuk makkelijker! 

Na deze gratis Lunch & Learn Sessie weet jij hoe je methodisch naar verandering kan kijken, hoe je barrières kan identificeren en hoe je deze aan moet pakken. Kan je deze kennis goed gebruiken voor je volgende verandertraject? Meld jezelf of een collega dan snel aan! 

Link gekopieërd