waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Datawarehouse in de cloud – woensdag 29 november

Datawarehouse cloud

Datawarehouse in de cloud: de sleutel tot succesvolle zorg.

Ben je benieuwd hoe je meer inzicht kunt krijgen in je data en hoe je je dataplatform kunt optimaliseren? Wil je weten hoe je de cloud kunt gebruiken om je data veilig, betrouwbaar en schaalbaar te beheren? Dan nodigen we je graag uit voor ons event ‘Datawarehouse in de cloud: de sleutel tot succesvolle zorg’ dat wij samen met Microsoft organiseren.

Op woensdag 29 november van 13.30 tot 17.00 uur organiseren we een event waarin we je alles vertellen over de voordelen en uitdagingen van het gebruik van de cloud voor je datawarehouse. We delen ook een praktijkvoorbeeld van één van de grootste ziekenhuizen van Nederland: Isala. Zij hebben met behulp van ilionx hun data op één plek in de Azure cloud verzameld, waardoor ze een ‘single source of truth’ hebben gecreëerd. Dit heeft geleid tot relevante inzichten, een beter kostenbeheer en een hogere medewerkers- en patiënttevredenheid.

Tijdens het event behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Welke stappen moet een zorginstelling maken om naar de cloud te gaan?
  • Wat is de toegevoegde waarde als je naar de cloud gaat?
  • Welke impact heeft het op je organisatie en waar moet je als zorginstelling rekening mee houden?
  • Wat zijn de (on)mogelijkheden van datagebruik (primair en secundair) in de cloud?
  • Met welke wet- en regelgeving dien je rekening te houden?

Gastsprekers
We hebben Robert van Kooten, Manager BI bij Isala, gevraagd iets te vertellen over zijn ervaringen bij het Datawarehouse traject binnen Isala. Joost Huiskens, CMIO bij Microsoft, neemt je mee in de mogelijkheden van AI binnen de zorg, en Peter Kits, partner TechLaw bij KPMG, vertelt je alles wat je moet en mag met patiëntdata in de digitale wereld.

Het event vindt plaats in het auditorium van ilionx Amersfoort. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Meld je dus snel aan via onderstaande aanmeldknop.

We hopen je te zien op ons event en samen met jou te ontdekken hoe Datawarehouse in de cloud jouw zorginstelling naar een hoger niveau kan tillen.

Ben jij er woensdag 29 november bij?

Aanmelden
Link gekopieërd