waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Bijeenkomst Sporttechnologie & Data Science

Ben jij als BI Consultant of Data Scientist dagelijks bezig met het verwerken van Data?

En benieuwd naar de nieuwste trends en technologische inzichten die op dit moment bezig zijn? En aansluitend data en analytics toepassen in de praktijk? Schrijf je dan nu in voor deze bijeenkomst. Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar!

Sporttechnologie & Data Science zijn een van de  populairste onderwerpen in de sportwereld. En ilionx loopt hierin voorop! Wij bieden jou daarom een uniek kijkje in de keuken van ilionx. En waar kunnen we dat beter doen dan tijdens het Olympisch Kwalificatietoernooi van onze volleybaldames in Apeldoorn?

Onze collega’s Jasper Diefenbach (speelde elf jaar als professional in het Nederlandse mannenvolleybalteam) en Jan Remko Yntema (specialist in het functioneel en technisch ontwerpen, bouwen, beheren en verbeteren van BI en datamanagement systemen) nemen je graag mee in deze ontwikkeling van data & analytics en hoe wij deze gebruiken om sportprestaties en beslissingen te verbeteren. Na de workshop zullen we met elkaar een klein hapje eten en een drankje nuttigen voordat we naar de wedstrijd Nederland-Polen gaan kijken.

Het programma

16:30 uur: introductie volleybal
17:00 uur: workshop resultaten Sport Analytics – Power BI dashboards en analyses in Python
18:00 uur: snack en een drankje
19:30 uur: voorbeschouwing
20:00 uur: aanvang volleybal wedstrijd Nederland – Polen

Na afloop van de wedstrijd ben je van harte welkom voor een ‘Meet & Greet’ met onze volleybaldames.

Aanmelden

Ben jij een BI Consultant of Data Scientist en ben je ook benieuwd naar de ongekende mogelijkheden bij ilionx? Schrijf je dan nu in door een mail te sturen naar Edith Gerritsen via EGerritsen@ilionx.com. Let op: de inschrijfdatum sluit op 24 december 2019.

Link gekopieërd