waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Betty Blocks Academy Night

Betty Blocks Academy Night 2019

Dit is jouw kans om het ilionx Rapid Application Development (RAD) team en het Betty Blocks platform te leren kennen. Er zijn diverse workshops voor (Citizen) developers en niet-IT professionals.

Dit keer gaat er speciale aandacht uit naar hoe succesvolle projecten tot stand zijn gekomen. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, laten onze klanten zien wat de uitdagingen waren, hoe dit is aangepakt en welke resultaten er zijn bereikt. Ook zal worden toegelicht waarom destijds voor Betty Blocks is gekozen en welke aanpak ilionx heeft gebruikt om gezamenlijk te komen tot het opleveren van mooie gebruiksvriendelijke applicaties.

Hands-on insteek

Voor de bezoekers die zelf met de handen aan de knoppen willen zitten, is er een starters workshop. Onder begeleiding van ilionx en Betty Blocks experts ga je zelf je eerste applicatie bouwen. Hierbij ga je de kracht van het platform ontdekken. Vele mogelijkheden en voordelen komen langs tijdens de workshop en al je vragen kun je direct stellen aan de specialist. Wel zo praktisch.

Het programma

De Academy Night start vanaf 18:00 uur met een bezoek aan ons Foodtruck Plein. Hierna zullen we om 19:00 uur van start gaan met een plenaire sessie van circa 30 minuten. Daarna gaan we aan de slag met de workshops. Rond 22:00 uur zullen we het event afsluiten met een drankje.

Link gekopieërd