waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Azure Migrate & Modernize Thursday | Health

Workshop App in a Day

Hoe een migratie naar de cloud innovatie stimuleert.

Nieuwe uitdagingen in de zorg vragen om steeds snellere aanpassingen van zorginstellingen. De zorg moet naar het hoogste niveau, terwijl er een tekort is aan zorgpersoneel en is de dataveiligheid wel op orde?

Technologie helpt je met de digitale transformatie naar intelligente, gepersonaliseerde en preventieve zorg. De eerste belangrijke stap is het migreren van data naar de cloud. Met Microsoft Azure kies je voor een modern datawarehouse, met talloze geïntegreerde applicaties. Zo maak je de overstap naar een aanpak waarbij de patiënt centraal staat.

Waarom je Azure Migrate & Modernize Thursday niet mag missen

Het Azure M&M Thursday event van Microsoft voor IT professionals, focust zich op de mogelijkheden van Azure cloud technologie voor de zorgsector. Laat je inspireren door de keynotes, partnersessies en interactieve Q&A.

  • Je leert over de voordelen van cloud migratie en wat de benodigde stappen zijn voor een succesvolle implementatie;
  • Leer over het combineren van databronnen, het creëren van gepersonaliseerde ervaringen, de inzet van slimme technologie zoals Al en machine learning en het bouwen en moderniseren van apps;
  • We bespreken de trends in de zorgsector en hoe Microsoft hierop inspeelt;
  • Samen met andere Microsoft-partners bieden we break-out sessies met inspirerende voorbeelden van klanten uit de praktijk.
Link gekopieërd