waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

27e colloquium ICT4care – donderdag 7 maart 2024

Colloquium

Door de technologische veranderingen binnen de gezondheidszorg worden verpleegkundigen en andere zorgverleners in toenemende mate betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van informatiesystemen. Het colloquium ICT4care wil ervoor zorgen dat je het nodige inzicht verwerft in de mate waarin informatietechnologie de processen binnen het werkveld kan ondersteunen.

De werkgroep ICT4care brengt met het colloquium ICT4care op donderdag 7 maart 2024 op één locatie een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg samen. Innovaties in ICT, digitalisatie in de zorg, NIS2, cybersecurity, connectiviteit & alarmering, data-captatie & big data, transmurale communicatie & telemonitoring, optimalisatie van HR-processen, digitale tools voor verrijking van de zorg, het gebruik van artificiële intelligentie en technologie ter ondersteuning van zorg- en logistieke processen binnen algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg en thuisverpleging zijn enkele van de thema’s die aan bod zullen komen.

We hebben het over de recente evoluties rond digitale gezondheid zoals de European Health Data Space, de samenwerkingsakkoorden, de caresets en de afspraken met de industrie. Het congres vindt opnieuw plaats in De Montil te Affligem.

Weten hoe en welke oplossingen wij bieden met ilionx healthcare, we nodigen je van harte uit naar onze stand te komen.

Het congres vindt opnieuw plaats in De Montil te Affligem (Belgie). Inschrijven kan via de site van ICT4care.

Link gekopieërd