18 juni 2020

1-daagse online training ‘Data Science in de zorg’

Wanneer 18 juni 2020
Locatie Online
Kosten €295,- p.p.
Spreker(s) Derk Frijmersum, Data Scientist en Djoeke Doesburg, Data Scientist en voormalig arts

ilionx heeft op 4 november de 1-daagse training ‘Data Science en Machine Learning voor de zorg’ georganiseerd voor mensen zoals jij, die beter willen begrijpen wat deze onderwerpen betekenen voor de toekomst van de zorg. De training werd met maar liefst een 8- beoordeeld! In maart 2020 heeft ilionx deze training bij Meander Medisch Centrum inhouse gegeven, waar hij zelfs met een 8 beoordeeld werd. Lees hier hun overweging, ervaring en resultaat. In verband met de corona restricties bieden we deze training nu als live online training aan.

De deelnemers waren het er unaniem over eens dat zij de training aan anderen zouden aanbevelen en zij, of hun collega’s, het geleerde in de praktijk kunnen en willen gaan brengen.

Op verzoek van de geïnteresseerden die vorige keer niet in de gelegenheid waren, bieden we deze training daarom op 18 juni weer aan in de interactieve online variant. Ook voor jou dus opnieuw de mogelijkheid om deze unieke zorggerelateerde Data Science training bij te wonen comfortabel vanuit huis of kantoor.

Het gebruik van data in de zorg verandert.

Steeds vaker maken we gebruik van data om ons inzicht te vergroten, processen te verbeteren en slimmere keuzes te maken. Binnen de zorg kun je daarbij denken aan ontwikkelingen rondom personalised medicine: de behandeling van een patiënt op basis van zijn of haar unieke kenmerken. Dit in tegenstelling tot ‘de gemiddelde patiënt’ die conform protocol behandeld wordt. Kortom, hoe kun je de data in je zorgorganisatie inzetten om niet alleen nu, maar ook in de toekomst, slimmere keuzes te maken?

Er komt steeds meer data beschikbaar en ook de verscheidenheid van die data wordt steeds groter. ​Dit vraagt om andere soorten verwerking en analyse van data: ​Data Science.

Data Science stelt je in staat om grote hoeveelheden, uiteenlopende soorten data te analyseren met behulp van geavanceerde wiskundige technieken. Eén van de daarbij gebruikte technieken is Machine Learning. Hierbij leren computers van data om zo onbekende structuren in de data te vinden of voorspellingen te doen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de kans op een heropname van een patiënt of het vroegtijdig detecteren van sepsis. Zodoende kun je tijdig, betere keuzes maken betreffende specifieke patiënten.

Is jouw organisatie in staat om actie te ondernemen en te veranderen op basis van nieuwe Data Science inzichten?

1-daagse training ‘Data Science in de zorg’

Deze niet-technische introductie biedt een eerste kennismaking met de zorgtoepassingen van Data Science en Machine Learning. De training gaat dieper in op wat Data Science en Machine Learning zijn. We laten zien hoe Data Science in de zorg gebruikt kan worden om de efficiëntie en kwaliteit van zorg te verbeteren. Voorkennis van Data Science en Machine Learning is niet nodig. Deze training is geschikt voor bestuur, management en medewerkers. Kortom voor iedereen die nieuwsgierig is naar nieuwe toekomstgerichte mogelijkheden. En voor iedereen die het belangrijke werk in de zorg graag slimmer wil kunnen aanpakken!

Dagprogramma:

We starten de training om 09:00u en stoppen rond 15:30. Na afloop van deze dag weet je welke toepassingsmogelijkheden er voor Data Science en Machine Learning zijn binnen jouw zorgorganisatie.

Let op: om voldoende aandacht te kunnen geven aan specifieke cases en -vragen, is het aantal plaatsen beperkt. Schrijf je dus snel in en vergeet niet om je collega’s in te lichten voor wie dit ook interessant kan zijn.

In Company 1-daagse training ‘Data Science in de zorg’

Je kent inmiddels het belang van Data Science in de zorg en wilt graag je collega’s hierover inlichten. Deze training ondersteunt cultuurverandering en toekomstgericht denken en – werken. We kunnen de training aanpassen aan de specifieke wensen van jouw organisatie of afdeling. En we lichten je natuurlijk graag in over de mogelijkheden. Lees hier de inhouse ervaring van Meander Medisch Centrum en vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Zij gingen je al voor

Ervaringen van eerdere deelnemers:

“Laagdrempelig, goed te volgen zonder al te specifieke kennis”

“Kundige docenten, duidelijke presentatie en voorbeelden”

“Heldere uitleg en goed opgebouwd: van basiskennis naar praktijk”

“Goede voorbeelden van zorgtoepassingen”

Relevante content

Ilionx logo